Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powodzenia kolego

u mnie jeszcze tylko jeden jutro o 6 i tez wszyscy w trasie

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam jeszcze weekend dopiero ruszam w poniedziałek o 19:30 więc ...:drinks: a kto nie może to szerokości ...:wink:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

Ostatni mój ładunek żelastwo i wracam do szmaty ...:decayed:

volvina.jpg

Opublikowano

ja też się bycze:decayed:tydzień zjazdowy+urlopik i w sumie 2 tyg spokoju:banan: moze w tym czasie zima troche odpusci:decayed:

:drinks:

Opublikowano
  • Autor

537035_466603453400544_1771696358_n.jpg

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Hardkor dzisiaj byl

Opublikowano

no,jest grubo,ale załadowałem 12t na ciągnącej,to dobrze idzie.. stoję na bp pod Rawiczem ledwo żyję, grypa atakuje :facepalm:

Opublikowano
no,jest grubo,ale załadowałem 12t na ciągnącej,to dobrze idzie.. stoję na bp pod Rawiczem ledwo żyję, grypa atakuje :facepalm:

Współczuje Ci Gili wiem jak to jest pracować jak człowiek jest chory ....:kwasny:

Opublikowano

Używa ktoś może czegoś takiego Becker Polska szukam nowej navi i tak myślę czy będzie dobra...:mysli:

Opublikowano

Już nie będzie trzeba wychodzić i się szarpać z plandeką ...:wink:

---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ----------

Używa ktoś może czegoś takiego Becker Polska szukam nowej navi i tak myślę czy będzie dobra...:mysli:

Ja obecnie używam nawigacji GPS Smart Vision dla ciężarówek i jak narazie dobrze się sprawuje ....:thumbup1:

Opublikowano

Na polskich drogach to się po roku rozleci :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wspolczucia ....

Szybkiego powrotu do zdrowia! :thumbup1:

Opublikowano

wróciłem z lipska,masakra, w nocy 350 km w 7 godzin :doh:

Opublikowano
wróciłem z lipska,masakra, w nocy 350 km w 7 godzin :doh:

:hi:

3tyg temu z kolegą mieliśmy ełk + łomże to było nie całe 200km w 10h + łańcuchy + pomoc traktora :kwasny:

Gili do lekarza!!! Ja też łaziłem do roboty jak chory byłem i potem bieda antybiotykami było wyleczyć:thumbdown:

Ja już pauza w radomsku :decayed:

Opublikowano

W kwestii samo-otwirającej plandeki myślę,że coś takiego wymyślą,tak jak np. ruchome podłogi

Miałem 20godzin postoju w kolejce na załadunek,to się wypociłem,ale do 100% zdrowia jeszcze sporo brakuje.

W poniedziałek Łomża,trochę na wschód i dalej na de...

Przeleciałem pod nisko wiszącymi gałęziami i zdjęło mi bat z anteny cb. założyłem od innej i nie mogę za cholery wystroić.

Myślicie,że mogło spieprzyć się coś w radiu,czy wystarczy wymienić antenę??

Opublikowano

musiałbyś oddać radio z anteną do jakiegoś magika żeby je zestroił,też tak kiedyś miałem i pomogło:decayed:

Opublikowano
musiałbyś oddać radio z anteną do jakiegoś magika żeby je zestroił,też tak kiedyś miałem i pomogło:decayed:
Że co? :shock3:

Radio z anteną stroi się na pojeździe!

Gili. Podmień na próbę antenę. Jeśli nie nadawałeś bez anteny nie powinno było nic się stać, ale bez miernika to wrózenie z fusów.

Opublikowano

Miałem podłączony miernik i wychodzi masakra.

Nie chciało mi się za dużo grzebać,bo jest zarąbisty mróz,a antena jest na dachu.

Zobaczę z innym radiem i anteną na przemian. W aucie mam JFK,tego starszego z pokrętłami,a w domu leża uniden 520xl i president tommy,praktycznie nowe i mała florida,tylko,czy magnesówka wystroi się na aucie i z którym radiem najlepiej się przyjmie?

Opublikowano

Fajny temat :) to ja sie też przywitam chociaż z truckami juz skonczyłem i teraz śmigam busem a wszystko przez założenie rodziny i mało wyrozumiałą kobiete...

20100708155.jpg

Ciekawy jestem jak jest u Was z kobitami, tez tak marudzą??

Opublikowano

MAJKI nie marudze ciezarowki to zycie mojego i z tym nie wygram :wink: mi to nie przeszkadza

Opublikowano

Majki, a gdzie to śmigasz tymi busami? :wink:

Ja już powoli kończe 3,5 letnią przygode z blaszakami, mam nadzieje że uda się przejść w końcu na swoje :wink:

Opublikowano
Majki, a gdzie to śmigasz tymi busami? :wink:

Ja już powoli kończe 3,5 letnią przygode z blaszakami, mam nadzieje że uda się przejść w końcu na swoje :wink:

Ja teraz tylko po PL i przeważnie codziennie wieczorem jestem w domu, chociaż w styczniu to juz 3 razy byłem na przestojowym urlopie bo mało roboty firma maa jak nie produkuje to my nie jezdzimy :(