Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:Temat ciut ucichł :kwasny:

A ja mam pytanie za 100pkt. Gdzie sobie na pojeździe rower ulokować?? Wiadomo w wewnątrz naczepy czasem nie ma jak belki wcisnąć itp a gdzie dopiero rower. W kabinie mało by mi to pasowało:decayed: Macie jakieś sposoby??

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kumpel miał kiedyś za kabina przymocowane

Opublikowano

Ja też miałem z tyłu kabiny zamocowany. Trzeba uważać na na ostrych wjazdach i wyjazdach z firm czy parkingów, ale to kwestia przyzwyczajenia. Powoli mnie bierze na reaktywacje tego pomysłu, wszak wiosna za pasem :decayed:

Opublikowano
Ja też miałem z tyłu kabiny zamocowany. Trzeba uważać na na ostrych wjazdach i wyjazdach z firm czy parkingów, ale to kwestia przyzwyczajenia. Powoli mnie bierze na reaktywacje tego pomysłu, wszak wiosna za pasem :decayed:

Iza - ja też miałem :shock3:

:grin:

Opublikowano

Witam

To ja też zamelduje się.Zaczynałem w firmie INTERSET starym Manikiem z naczepą.Pózniej była Renia Majorka(prosto z fabryki-nówka) 350 koników.Następnie Scania 450 koni(też nówka).Dalej to Magnumka.Następne dwa lata to Mercedes Actros solówka.Ostatni rok 2011 do maja 2012 przesiadłem się na autobusy :D Wycieczki zagraniczne praktycznie po całej Europie od Grecji,Chorwacji,Norwegii,Portugalii itd.Autobus był nowy -Mercedes Turismo 55 osób .W maju poprzedniego roku odszedłem z powodów finansowych(zaczęli płacić połowę stawek) Na dzień dzisiejszy już nie śmigam po trasach.Moje doświadczenie chyba spore jest bo prawko na ciężarówki i autobusy mam od 21 roku życia.Kiedyś tak się dostawało.Praktyka jako kierowca zawodowy ponad 20 lat.Czego życzyć młodym,początkującym kierowcom?Myślę że rozwagi,nie wpadać w rutynę i pamiętać że ciągle uczymy się.Mnie się udało przez ten okres ponad 20 lat nie mieć żadnej kolizji,czego wszystkim życzę.Mam sporo zdjęć,postaram się przy okazji trochę wrzucić.

Opublikowano

gurban6 niezły życiorys :wink:

u mnie jest sporo miejsca za kabiną na rower,ale czasem biegam więc roweru nie wożę,jak mam pauzę w NL,to pożyczam rower od gospodarza i jadę na miasto :decayed:

Opublikowano

Pomyślimy, aczkolwiek ciągle się łamie po 90stopni i więcej pełno garbów itd pod sklepami, które zaopatruję :kwasny: a zniszczenie rowerka byłoby katastrofą.

Opublikowano

Cześć... mam prośbę. Znajomy poprosił mnie o zakup jakieś tv do tira. Na necie znalazłem coś takiego:

LV5HD Hybrid USB - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Używał to cudo ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mobile , Orientuje sie ktos czy możemy ze sobą w aucie wozić po Unii gaz łzawiący czy tam pieprzowy?? kumpla z firmy okradli w zeszlym miesiącu w Pl a w zeszłym tygodniu znowu następnemu kumplowi z firmy wyrwali w nocy klamkę w Valencii i to normalnie na pompie stał nocke.. tyle ma szczęścia że pasami był spięty od środka bo by mogło być nie dobrze.. a wiadomo ich może być kilku i co zrobisz..

Opublikowano

raczej nie ...lepiej jakiś drągal ...metalową rurkę ..albo nóż do krojenia :naughty: zawsze można mieć pretekst że tym chleb kroimy :wink:

Opublikowano

Nie żyje kierowca cysterny | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap

Wczoraj Panowie awizowalem to auto na załadunek,

Jechało na rozladunek i dzisiaj na wieczór miał sie podstawic po raz drugi.

Młody chłopak, czwórka dzieci

Nie moge tego ogarnąć szok wielki

Opublikowano

łosz ty ....masakra ..ciekawe jak to zrobił :shock3: .... szkoda chłopa...

[*]

Opublikowano
Nie żyje kierowca cysterny | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap

Wczoraj Panowie awizowalem to auto na załadunek,

Jechało na rozladunek i dzisiaj na wieczór miał sie podstawic po raz drugi.

Młody chłopak, czwórka dzieci

Nie moge tego ogarnąć szok wielki

[*] :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

[*]

Przykre to jest. Jakiś czas temu kumpel z firmy tez tak zginął. Wozili cement silosem. Kurde , cysterny chyba niełatwe do ogarniecia....

Opublikowano
Witam mobile , Orientuje sie ktos czy możemy ze sobą w aucie wozić po Unii gaz łzawiący czy tam pieprzowy?? kumpla z firmy okradli w zeszlym miesiącu w Pl a w zeszłym tygodniu znowu następnemu kumplowi z firmy wyrwali w nocy klamkę w Valencii i to normalnie na pompie stał nocke.. tyle ma szczęścia że pasami był spięty od środka bo by mogło być nie dobrze.. a wiadomo ich może być kilku i co zrobisz..

Ja od lat wożę ze sobą gaz pieprzowy. Jest non stop na wierzchu i nigdy nikte się nie czepiał. We Francji normalnie na pompie można go kupić

Opublikowano

Ja od lat wożę ze sobą gaz pieprzowy. Jest non stop na wierzchu i nigdy nikte się nie czepiał. We Francji normalnie na pompie można go kupić

A własnie gnije weekend na pompie na Francji do godzinki wpadnie kumpel z firmy bo jak zawsze nie szło sie przez Paris przebić i do niedzieli :drunk::banan:

Opublikowano

Co do noży to się czepiają jeśli są pod ręką, tak jak kiedyś woziłem wsunięte pod stolik :decayed: Ale gaz, pistolet hukowy nie powinno być problemu. Na każdej etykiecie pewnie pisze ,w których krajach są wymagane dodatkowe zezwolenia.:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chyba ktoś zgubił naczepę :]

edybepup.jpg

5u6ehama.jpg

Opublikowano

pojechał i nawet nie zauważył ze czegoś brakuje :facepalm::grin: