niewek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widział ktoś kiedyś coś takiego? Zjeżdżam autem na warsztat bo sprzęgło zaczęło się ślizgać. Podnosimy kabinę, końcówka i nagle jeb... za***ała raz, podbiło tył, odpad tył i za***ała jeszcze raz .
Gość Edyta Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 u nas w 95 parę lat temu też tak zrobiło tyle ze daf stał przodem do przodu stara i kabina o niego się zaparła tak też by poleciała
dawidos89 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 TrackerINFO - Portal Drogowy To miał chłopak pecha...
RS Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widział ktoś kiedyś coś takiego? Zjeżdżam autem na warsztat bo sprzęgło zaczęło się ślizgać. Podnosimy kabinę, końcówka i nagle jeb... za***ała raz, podbiło tył, odpad tył i za***ała jeszcze raz . http://img202.imageshack.us/img202/2624/cuz8.jpg W piz*u wylondowal....
MarianekZg Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 TrackerINFO - Portal DrogowyTo miał chłopak pecha... Mają bazę niedaleko mnie - widuję te autka bardzo często :kwasny: :facepalm:
xBladex Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 TrackerINFO - Portal DrogowyTo miał chłopak pecha... masakra...
RS Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 aaTrackerINFO - Portal DrogowyTo miał chłopak pecha... KOORWA, stoisz sobie w korku a tu nagle JEB i cie nie Ma.... [*].
GILI Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widział ktoś kiedyś coś takiego? Zjeżdżam autem na warsztat bo sprzęgło zaczęło się ślizgać. Podnosimy kabinę, końcówka i nagle jeb... za***ała raz, podbiło tył, odpad tył i za***ała jeszcze raz . http://img202.imageshack.us/img202/2624/cuz8.jpg W piz*u wylondowal.... Słyszałem kiedyś o takich przypadkach,ale myślałem,że to nie możliwe do czasu gdy spotkałem pod Kraśnikiem Magnum które poszło w pole i przy tym złożyła się kabina przednią szybą na grunt. Byłem dziś moim zestawem na corocznych oględzinach weterynaryjnych więc zafundowałem kąpiel z woskowaniem polerką felgi itd.. szkoda,że nie zrobiłem zdjęć,bo jadę jutro Manikiem pod Poznań,a 95ka robi kółko po 3M w ciągu 3godzin koleś zje w nim 3 śniadania i spali paczkę fajek...myślałem,że niema już takich szoferów..niestety są .. jak by jeździł nim co dzień to trza by chyba sypać trutkę na szczury,bo by się pewnie zalęgły....
niewek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widział ktoś kiedyś coś takiego? Zjeżdżam autem na warsztat bo sprzęgło zaczęło się ślizgać. Podnosimy kabinę, końcówka i nagle jeb... za***ała raz, podbiło tył, odpad tył i za***ała jeszcze raz . http://img202.imageshack.us/img202/2624/cuz8.jpg W piz*u wylondowal.... Tyle razy co ta kabina tak pod koniec bezwładnie opada, tak w tamtym momencie nie wiedziałem co się dzieje ... Po wstępnych oględzinach nie wiadomo czy się opłaca go wgl robić
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Byłem dziś moim zestawem na corocznych oględzinach weterynaryjnych więc zafundowałem kąpiel z woskowaniem polerką felgi itd.. szkoda,że nie zrobiłem zdjęć,bo jadę jutro Manikiem pod Poznań,a 95ka robi kółko po 3M w ciągu 3godzin koleś zje w nim 3 śniadania i spali paczkę fajek...myślałem,że niema już takich szoferów..niestety są .. jak by jeździł nim co dzień to trza by chyba sypać trutkę na szczury,bo by się pewnie zalęgły.... Ja jaram cygara
wypsiu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jeszcze dzisiaj i jutro poupalam CBR-kę po przerwie dwutygodniowej i urlop zakończony we wtorek do tyrki ciekawe co za brudas upalał mojego Actrosa ....
GILI Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Fajny Robur Tomaszu Upały + mnogo ton,wystrzał to kwestia czasu :naughty: Łuska w oponie...na wschodzie to nic takiego :decayed:
Gość Edyta Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 GILI ładny wystrzał a u nas nówka będzie:kox: mam nadzieje że już w tym tyg odbiór
Gość Edyta Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 xf ssc już w olsztynie stoi ma być do odbioru u nas w dbk zobaczymy kiedy ostatni woź mojego pięknego parę lat jeszcze polata i w domu już będzie musiał być
GILI Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 xf ssc już w olsztynie stoi ma być do odbioru u nas w dbk zobaczymy kiedy ostatni woź mojego pięknego parę lat jeszcze polata i w domu już będzie musiał być ten pomarańczowy w nowej kabinie??? do nas też przychodzą dwa zestawy jeden koń i solo z przyczepą za bańkę,nie wiem jak tym jeździć najlepiej chyba nie myśleć ile to warte
Gość Edyta Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ostatni wypust 105:wink: tak jak mówisz dobrze że tego Mati bierze pod siebie bo dać kierowcy u nas nówke:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi