WhyMe? Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wczoraj tamtędy leciałem rano, po południu jak wracałem tylko już drugą stroną to słyszałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Panowie wczoraj kolega zablokowal w helmutowie autobane A2 przed krzyzakiem z ll3 ponoc na pół dnia, stracił kola na blizniaku, policaje jak przyjechali nie umieli uwierzyć że nikogo nie celnol kołem:facepalm: a najlepsze w tym wszystkim jest to że jednego koła nie znaleźli:decayed:.Auto ponoć kasacja:facepalm: kolega w koimexie nie lata czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 najlepsze w tym wszystkim jest to że jednego koła nie znaleźli:decayed: Na pewno opony nowki- nasi sa wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Panowie wczoraj kolega zablokowal w helmutowie autobane A2 przed krzyzakiem z ll3 ponoc na pół dnia, stracił kola na blizniaku, policaje jak przyjechali nie umieli uwierzyć że nikogo nie celnol kołem:facepalm: a najlepsze w tym wszystkim jest to że jednego koła nie znaleźli:decayed:.Auto ponoć kasacja:facepalm: kolega w koimexie nie lata czasami? nie, z Kato Mavitrans:wink: najlepsze w tym wszystkim jest to że jednego koła nie znaleźli:decayed: Na pewno opony nowki- nasi sa wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ale urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 No to witam kolegów...robotę nową mam Linia ...Kurierka DB Schenker Koszalin--->Warszawa .Spokojna robota , i w domu jestem co 48h a weekendy w domu .Jazda nocna po PL nawet fajna jest ---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- aa koledzy ..potrzebuję navi na androida ale na zestawy..jaka dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Automapa. Mam, i tylko telefonu używam w pracy ---------- Post dopisany 01-06-2014 at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany 31-05-2014 at 18:32 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://s18.postimg.org/5iqu9auwp/mms_20140527.jpg Ktoś nad nim czuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Z racji tego ze moj pierwszy post wyskakuje na kazdej stronie tego tematu, to moze go troche zmodyfikuje dorzucajac nasze ciezarowki? Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://s18.postimg.org/5iqu9auwp/mms_20140527.jpg Naczepa miała dość ciagniecia sie za nim i brała sie do wyprzedzania^^ Ale ładnie go pogięło masakra;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Z racji tego ze moj pierwszy post wyskakuje na kazdej stronie tego tematu, to moze go troche zmodyfikuje dorzucajac nasze ciezarowki? Co wy na to? Czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Panowie czy we Francji na landówkach trzeba mieć już boxa?? ruszył już ten system?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS2012 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzisiaj leciałem za tandemem z jakimś bydłem, dodam że leciałem pierwszy raz a takim zestawem Nie wiem czy to normalne ale tańczył po całej drodze, to normalne ? Czy może kierowca był na % ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzisiaj leciałem za tandemem z jakimś bydłem, dodam że leciałem pierwszy raz a takim zestawemNie wiem czy to normalne ale tańczył po całej drodze, to normalne ? Czy może kierowca był na % ... może nie tandem tylko przyczepa na obrotnicy do tego wylatanej i ze słabymi amorkami,to nie sposób tego prosto trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Gili a ja cię chyba ostatnio mijałem. Niebiesko białe volvo wanna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 niestety Gilon teraz Mietkiem lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzień wcześniej przeglądałem szczegółowo temat, zdjęcia itd. A dnia następnego widziałem coś takiego Tymbardziej widziałem to wcześnie rano na śląsku także odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wczoraj rano byłem na śląsku mietkiem,a volvem nie jeżdżę ponad rok. Zresztą branża też inna,bo chłodnie i do tego przyczepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To jednak nie ty. Następnym razem muszę bardziej patrzeć w kogo rzucam kamieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi