xBladex Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Chyba by tego gościa zastrzelił za to Volvo...masakra
Patrykbor Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Gili nie gadaj przez tel. W czasie jazdy. Mijalismy się na obwodnicy Elbląga teraz, mrugalem
xBladex Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Gra ktoś z was w wolnym czasie w ETS2?
mech15 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Tym sprzetem jeżdżę przydałby się taki na rumuńskiej granicy
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak tak można w trepach na kierownicę
Patrykbor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 normalnie . Spójrz na fotki stronę wcześniej i zadaj se pytanie jak tak można
GILI Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) dla odmiany taką mam podłogę w mercu,podobnie było w w zygzaku Edytowane 6 Grudnia 2014 przez GILI
MiGsu Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 o jestem dzień dobry :hi:nawetnie wiedziałem ze taki teacik jest na forum
TyBucu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gra ktoś z was w wolnym czasie w ETS2? zdarza sie ze nakurzam ale to tylko dlatego ze nie mam roboty w zawodzie Rotterdam, pare dni temu
Gość Edyta Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 ty robiłeś foto? i suwnicowy nie zauważył, że podnosi - tak wysoko - zestaw??
mojeA4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Moglibyście polecić jakaś dobra navi z konkretnymi mapami na zachód dla ciężarówek? Bede wdzięczny za pomoc Druga sprawa badania na certyfikat FRC mozna zrobic tylko w Poznaniu i Krakowie? Chodzi o chłodnię, muszę to ogarnąć na szybkiego
TyBucu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 ty robiłeś foto? i suwnicowy nie zauważył, że podnosi - tak wysoko - zestaw?? Toż mówie że w zawodzie nie robie więc nie ja Operator chyba na łacapie siedział
GILI Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Moglibyście polecić jakaś dobra navi z konkretnymi mapami na zachód dla ciężarówek? Bede wdzięczny za pomoc Druga sprawa badania na certyfikat FRC mozna zrobic tylko w Poznaniu i Krakowie? Chodzi o chłodnię, muszę to ogarnąć na szybkiego Igo moim zdaniem majlepsze. Jak masz nowa naczepe to producent przysyla frc na 6lat,przedlurzenie wydaja w Poznaniu na podstawie zdjec na 3lata.
mojeA4 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Na podstawie zdjeć? Nie trzeba podjechać ta naczepa na badanie? Naczepy sa roczne, maja dokumenty potrzebne z informacja, ze spełniają warunki, ale badania brak.
dariuszqw Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Panowie wczoraj zdałem kurs kwalifikacji zawodowych i jak dobre pójdzie to w styczniu będę należał do tej zajebistej elity wszystko poszło za pierwszym razem :dumny: Naciapane z Zetki
Rekomendowane odpowiedzi