WhyMe? Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 bezrobocie póki co, dzisiaj dzwonili że mam specjalnie nie jechać po papiery a w trasę jednak dopiero 13stego wczoraj oddałem kluczyki od auta i pożegnałem starą firmę Czemu do Niemca nie uderzysz? Ja wczoraj po psychotestach i lecę dalej z tematem
duffy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Why ide jeździć do Lipska (do Niemca) robisz c? duffy to co B8 kiedy wpada? może pod koniec przyszłego roku jak sie wszystko ułoży
WhyMe? Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Why ide jeździć do Lipska (do Niemca) robisz c? No i to się chwali Robię wszystko jak leci
Patrykbor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siedze na urlopie w sztokholmie ,ci to sie wożą ciężarówkami . Chyba zloże cv do szwedzkiego oddzialu swojej firmy hihi
GILI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 GILI, nie przejeżdżałeś czasem o 17 przez Człuchów? Tak.ostatnio czesto tam przyjeżdżam.
wypsiu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 http://www.quoidenews.fr/2015/03/25/routiers-frappent-clandestins/
GILI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 http://www.quoidenews.fr/2015/03/25/routiers-frappent-clandestins/ Podobno teraz tak się robi. Kierowców zostawia się z problemem,takie są skutki. Kumpel ostatnio zjechał z promu w Dunkierce i mu weszli do naczepy na pierwszej stacji,chociaż jechał w innym kierunku. Zatrzymał się koło Antwerpii,padło hasło "Londyn wysiadka" i ciapaty powybiegały w krzaki... Siedze na urlopie w sztokholmie ,ci to sie wożą ciężarówkami . Chyba zloże cv do szwedzkiego oddzialu swojej firmy hihi zabrałeś aparat ??
wypsiu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bezpiecznych Świąt Wielkanocnych panowie ....
WhyMe? Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Również życzę tyle powrotów co wyjazdów
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 http://www.quoidenews.fr/2015/03/25/routiers-frappent-clandestins/ Podobno teraz tak się robi. Kierowców zostawia się z problemem,takie są skutki. Kumpel ostatnio zjechał z promu w Dunkierce i mu weszli do naczepy na pierwszej stacji,chociaż jechał w innym kierunku. Zatrzymał się koło Antwerpii,padło hasło "Londyn wysiadka" i ciapaty powybiegały w krzaki... Siedze na urlopie w sztokholmie ,ci to sie wożą ciężarówkami . Chyba zloże cv do szwedzkiego oddzialu swojej firmy hihi zabrałeś aparat ?? Zabrałem Znajdę chwilę to podjadę na autostradę próbie foty bo tu same linki latają .W mieście normalne zestawy,a najlepsze ze po parkingach same polaczki
GILI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) po parkingach same polaczki to akurat europejski standard....są miejsca,gdzie jest też sporo romków. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez GILI
wypsiu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzisiaj 12 h pracy,dwa kursy i najechane cale 24 km masakra ...
Patrykbor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To ładnie ja robie od 3 rano do 0:30 i będzie ze sto km. Żeby nie było to robie na terenie portu, a tu tacho nie obowiązuje
taktuś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To ładnie ja robie od 3 rano do 0:30 i będzie ze sto km. Żeby nie było to robie na terenie portu, a tu tacho nie obowiązuje Patryk nie gadaj, że pracujesz 21,5 godziny na dobę. ??? Kuźwa wielbłądy mają lżej.
Patrykbor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Raz na dwa miesiące ładujemy statek złomem, a załadunek trwa 24/h.Dotego jeszcze nie miałem zamiennika bo zmiana ma 12 h to tak wyszło ale rzadko mi się zdarza po tyle godzin robić, choć jak odcinek dostaje to micha się cieszy
Patrykbor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Poczeka ale sporo kosztuje ponad planowy przestój
Rekomendowane odpowiedzi