Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Moja niunia (S4) -186 KM i 374Nm. SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:oklaski:

bardzo ładny wynik :wink4:

Opublikowano

elegancja :good:

napisz co masz dokładnie tam pozmienianie...

sam celuje w podobne rezultaty :wink4:

no i co najważniejsze stroimy auta u tych samych "magików" :hi:

Opublikowano

Mekto elegancko Ci poszła ta pompka :kox: a jak dymienie :mysli:

Opublikowano

Dymienie w normie. Sporo zapasu paliwa jeszcze jest i można pocisnąć jeszcze sporo ale chce też aby było trwałe.

Opublikowano

Dymienie w normie. Sporo zapasu paliwa jeszcze jest i można pocisnąć jeszcze sporo ale chce też aby było trwałe.

Pozazdroscić takiego setupu, ja sie zastanawiam czy hybryda nie wyleci z mojego autka :gwizdanie: ps. jeszcze nic nie zdziałałem u siebie ;(

a jak spalanie mieści sie w 7l :chytry:

Opublikowano

Mekto co zmieniałeś prócz pompki, wtrysków, suszary i kolektora? domyślam się że FMIC i coś tam jeszcze dłubnięte jest?

Opublikowano

no to już wiem wszystko :wink4:

u mnie prócz tego co u Ciebie dodatkowo map sensor właśnie wydajniejszy + przepływka awx + stożek - kat - tłumiki - egr no i czaje się dalej na tą pompkę... :mysli:

myślisz że 200psów osiągalne?

Opublikowano

coś mało tych nm przy 2000 jak na małe turbo..i sprzęgło by radzik

Opublikowano

adamooo i nad tym będziemy właśnie pracować. BRD w tym przypadku nie wstaje tak ochoczo a nie bardzo jest jak ją ogarnąć bez mapsensora do 2 BAR. Teraz dmucha 1,55. Tydzień muszę polatać żeby się ułożyło.

Opublikowano

nie boisz sie tak go kręcić ?

bo 186KM to już piękny wynik

Opublikowano

Nie będziemy kręcić mocy już tylko przebieg krzywej. Chcemy aby jak najwcześniej wstawała chociaż odczucia z jazdy są bardzo pozytywne.

Opublikowano

Najmocniejszy VP na forum?

Opublikowano

Nie będziemy kręcić mocy już tylko przebieg krzywej. Chcemy aby jak najwcześniej wstawała chociaż odczucia z jazdy są bardzo pozytywne.

jak chcesz to uzyskać ?

Opublikowano

Po zmianie mapsensora powinno być łatwiej wystroić turbo (zobaczymy jak wyjdzie).

w sumie racja... też na to u siebie liczę
Opublikowano

Mekto mogę mieć prośbę? Jak już założysz nowy mapsensor to wstaw fotkę, chciałbym zobaczyć jak będzie zamontowany. :drunk:

btw to będzie mapsensor z AWX?

Opublikowano

miachał nie jestem pewien czy to z AWX ale raczej wątpie bo to ma być do 2BAR a w AWX raczej taki niepotrzebny.

Jak zrobimy to pokażę.

Opublikowano

będę dźwięczny :notworthy:

nie jestem pewien ale chyba ten z AWX'a ma właśnie potencjał do 2 bar :mysli:

mam na myśli taki:

038906051C.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...