SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 elegancja napisz co masz dokładnie tam pozmienianie... sam celuje w podobne rezultaty no i co najważniejsze stroimy auta u tych samych "magików"
Kowi87 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Mekto elegancko Ci poszła ta pompka a jak dymienie
mekto Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Dymienie w normie. Sporo zapasu paliwa jeszcze jest i można pocisnąć jeszcze sporo ale chce też aby było trwałe.
Kowi87 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Dymienie w normie. Sporo zapasu paliwa jeszcze jest i można pocisnąć jeszcze sporo ale chce też aby było trwałe. Pozazdroscić takiego setupu, ja sie zastanawiam czy hybryda nie wyleci z mojego autka :gwizdanie: ps. jeszcze nic nie zdziałałem u siebie ;( a jak spalanie mieści sie w 7l
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Mekto co zmieniałeś prócz pompki, wtrysków, suszary i kolektora? domyślam się że FMIC i coś tam jeszcze dłubnięte jest?
mekto Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 SoMes masz na pierwszej stronie wszystko. W zasadzie to sprzęgło jeszcze od Radzikowskiego.
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no to już wiem wszystko u mnie prócz tego co u Ciebie dodatkowo map sensor właśnie wydajniejszy + przepływka awx + stożek - kat - tłumiki - egr no i czaje się dalej na tą pompkę... myślisz że 200psów osiągalne?
adamooo Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 coś mało tych nm przy 2000 jak na małe turbo..i sprzęgło by radzik
mekto Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 adamooo i nad tym będziemy właśnie pracować. BRD w tym przypadku nie wstaje tak ochoczo a nie bardzo jest jak ją ogarnąć bez mapsensora do 2 BAR. Teraz dmucha 1,55. Tydzień muszę polatać żeby się ułożyło.
Cristoforo Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nie boisz sie tak go kręcić ? bo 186KM to już piękny wynik
mekto Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Nie będziemy kręcić mocy już tylko przebieg krzywej. Chcemy aby jak najwcześniej wstawała chociaż odczucia z jazdy są bardzo pozytywne.
SoMeS Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Nie będziemy kręcić mocy już tylko przebieg krzywej. Chcemy aby jak najwcześniej wstawała chociaż odczucia z jazdy są bardzo pozytywne. jak chcesz to uzyskać ?
mekto Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Po zmianie mapsensora powinno być łatwiej wystroić turbo (zobaczymy jak wyjdzie).
SoMeS Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Po zmianie mapsensora powinno być łatwiej wystroić turbo (zobaczymy jak wyjdzie). w sumie racja... też na to u siebie liczę
Michał Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Mekto mogę mieć prośbę? Jak już założysz nowy mapsensor to wstaw fotkę, chciałbym zobaczyć jak będzie zamontowany. btw to będzie mapsensor z AWX?
mekto Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 miachał nie jestem pewien czy to z AWX ale raczej wątpie bo to ma być do 2BAR a w AWX raczej taki niepotrzebny. Jak zrobimy to pokażę.
Michał Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 będę dźwięczny nie jestem pewien ale chyba ten z AWX'a ma właśnie potencjał do 2 bar mam na myśli taki:
Rekomendowane odpowiedzi