Ans Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Siema! Szukam dobrego magika od wyciągania wgniotek parkingowych od drzwi itd. poleci ktoś coś dobrego ?
waldekpsk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 poszukaj w innym temacie, ktoś tam polecał usługi jakiegoś magika który wyciąga takie wgniotki ;]
Rogass Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Siema polecam tą osobę robi cuda 601 611 770
Ans Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dzięki wielkie przy okazji dowiedziałem się też że: " FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja albo S-plus na psim polu, co do s plusa to robią dobrą robotę." pozdrawiam
chopin Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Dzięki wielkie przy okazji dowiedziałem się też że: " FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja albo S-plus na psim polu, co do s plusa to robią dobrą robotę." pozdrawiam Ans , ten fleshcar na armi nie cieszy się dobrą opinią. Przynajmniej na Wrocławskim tak się nasi wypowiadają
Ans Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 Właśnie wiesz co byłem tam tylko na myciu, nie wiem jak robią (tak mi napisal ktos na forum) , bo blacharke robie na rakowej w s-plusie i polecam s-plusa z całego serca sam klimat jakby sie było w prywatnej klinice na +
Maszczu Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Polecam YzzY Serwis http://www.yzzy.pl/index.php.. chłopaki maja pojecie
Rekomendowane odpowiedzi