oca69 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Sorki kolega za post troche nie w temacie . Ten wydech w b5 to jakiej marki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Marki pierdzirurka Ale smieszne pierdniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Wszystko jest seryjne a właściwie tylko koncowe bo nic więcej niema. DTM-Y na swoim miejscu Fanty na kolejny sezon Air ride Kierownica s-line z b7 Edytowane 3 Listopada 2014 przez hiszpan123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 na zime dajesz nisko i do golego asfaltu a tak serio super mod na pokazanie piekna tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na tą zimę zostaje jeszcze gwint, jak skołuje sobie koła opony dystanse i hamulce wleci powietrze. Dla zainteresowanych na sprzedaż będzie gwint super sporta hamulce przód 320mm s4 tył 288 z 3.0 tdi Tarcze w dobrym stanie klocki dawałem nowe. kierownica 3 ramienna Korzystając z wolnej sobot nałozyłem ręcznie wosk. Ostatnio rozmyślałem o malowaniu całego auta ale chyba odpuszcze temat i będę malował elemęty. Najbardziej wku.... jest to że nic z mojej winy a winnego niema, jedno uskodzenie jest na boku ktos raczej cofał i zajebał, kolejne około 30/35 wgniotek na górnym słupku ktos zrobił to nie wiem dlaczego i czym. Ciężko uchwycić to na fotce ale wgniotki sa na długosci całego słupka Mistrzu cofania też zostawił po sobie ślad Humor poprawiłem sobie patrząc na drugą strone Motor też ma się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko19 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jaka cena za kierownicę? To jest multi? Tak na marginesie, auto kozak [emoji6] Wysłane z Xperii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pytas o kiere z fotki powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dawid jeśli chodzi o szczegóły to zbiorniczek wyrównawczy byś mogł wymienic na nowy tylko on pod maska nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tomaszu zbiornikiem jest juz na liście. Orientujesz się ile kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zamienniki na allegro chodzą po pisiont zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banito Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Audi megaa mi sie widzi,tylko jakos powietrze gryzie mi sie z 2.7 bit ale to tylko moje zdanie i audi jest mega.Jak cos mam Carbony pod maske gdybys chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tomaszu zbiornikiem jest juz na liście. Orientujesz się ile kosztuje? ja dawałem za nowke ori ok 80 zł juz nie pamietam dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Też się obawiam jazdy na powietrzu. zobaczymy jak to bedzię, Jest dużo ludzi którzy sobie chwalą ale nie da się ukryć ze większość to diesle bez urazy oczywiscie.Jak założe to opowiem o moich odczuciach w stosunku do gwintu super sporta Ile za osłony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak masz seryjne amory bedzie miekko. proponuje chociaz stabilizatory z S4 kupic. ja mam powietrze w a5 i jest j**ana jak gokart. Z tym ze ja mam mega twarde amory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Nosb amory sa ta technixa więc moze bedzie ok, W przeciwnym wypadku wleca stabilizatory przód i tył od rs4 AIR RIDE on board Edytowane 11 Stycznia 2015 przez hiszpan123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ładnie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dobrze porezales te b6, jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dobrze leży To 18" czy 19" ? Zrób proszę zdjęcie centralnie z boku samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Więcej fotek niemam. Jestem w DE a auto stoi w PL. Koło to 19" 8" opona 215.35przód 15mm dystans tył 17m. Felgi są kumpla, będę szukał takich samych na zime kolor czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi