kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Na szczęscie jestem w DE, a za dwa miesiące auto wraca do PL i wtedy lache kłade na to.To od razu do mnie niech przyjedzie, porobie co trzeba. potem odstawie grzecznie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kaju ty i to grzecznie hehe nie widzę tego, jak wrócę zawitam u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 na tyle mnie znasz, że wiesz, że wróci cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fotki troche z za daleka robione. ale koksiur jest przeokrutny !! ;D Tylko jakos nie do konca rozumiem powod doczepienia sie policji ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 na tyle mnie znasz, że wiesz, że wróci cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pięknie siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VPLD Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 siema wstawilem jux fotki naciagu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zółte halo i kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Robi mnie niesamowicie to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 noo Dawid spasowałeś idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Do poleżakowania ten air całkiem spoko. ; ) Ile w górę podnosisz do jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Do lansu na 6 barów, ostrzejsza jazda 7barów. Myślałem zeby przemalować felgi na złoty kolor. Zrobi mi ktoś vt jak by towyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Myślałem zeby przemalować felgi na złoty kolor. Ja bym tu widział ciut jaśniejszy kolor jak u chrbk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Po mojemu koło straci na uroku i nie będzie już tak gniotło, chyba że z jakimiś perłami, brokatami i innymi ujami mujami. Dla mnie te stylingi w ciemnej budzie mają byc srebrne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Może by tak dokładka z Cupry? poza tym pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zamówiłem już dokładke, wleci zapewne na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 czy ten zderzak tył s4 a konkretnie dokładka jest pomalowana w całości ze zderzakiem w ten sam kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ta część jest pomalowana w czarnym macie. Seryjnie jest troche jaśnieszy wpada bardziej w siwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganjaq Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Złoty to to nie jest ale poglądowo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi