zgredek27 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jeszcze raz witajcie, szukam obecnie auta, oczywiscie A4 w TDI (1,9). Mam nadzieje ze znajde tutaj wiele cennych informacji
marbol Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam! wszystkich bardzo serdecznie, od dłuższego czasu obserwuje to forum i korzystałem już nie raz z waszych rad. W niedługim czasie pochwale się co zmajstrowałem. W tej chwili jestem na etapie polerownia relingów.
Iverson Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witamy!!Dawaj foty kolejnego AFN'a!!
sp3cmx Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam wszystkich posiadaczy-miłośników A4. Kilka dni temu kupiłem A4 Avant 1,9 TDI 2001 r. Zapisałem się tutaj z nadzieją, że znajdę odpowiedzi na wiele moich pytań dotyczących A4. Pozdrawiam - Mietek
koczo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 nie wiem dokladnie co to za model tyle ze a4 1995 pojemnosc 1595 cm beznyna. witam wszystkich i pozdrawiam. mam do wymiany przegub lewy przód , pasek rozrządu oraz filtr i płyny. fajno by bylo jakby mi ktos podał linka do cen i co najlepsze. autko smiga, dzisiaj kupione, zatankowałem za 200 ciekawe ile przejade jutro pierwsze mycie i woskowanie. :-). odrazu poprosiłbym o linka do cen elektrycznych szyb.
alvaro Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 cześć ! powitać nowego Kolegę ... na pewno znajdziesz tu dużo rzetelnych informacji i fachowych porad ...
schiller Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 witamy witamy... a odpowiedzi na twoje pytania juz sa na forum, wystarczy uzyc opcji szukaj.
lukasssw Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 witamy, czytaj forum a wszystkiego się dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi