Gość spedyt Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witamy kolejne 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek3108 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 tak swoją drogą to ciekawe ilu z NAS posiada 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Żeby przyjętym zasadom stało się zadość, witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię michał i od paru dni jestem szczęśliwym współposiadaczem ślicznej, srebrnej A4 z 2000 roku. Jeszcze nie jeździ -papierkowe sprawy zajmą około tygodnia, ale już teraz przygotowuje ją do używania. Mycie silnika, oczyszczanie i smarowanie wszytkiego co się rusza itd... Już teraz forum jest mi bardzo pomocne, dzięki! pozdr m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witamy nowego "forumowicza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ostry Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witamy kolejnego AFN-a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witaj kolego ale chyba masz błąd w profilu, zamiast AFN powinieneś mieć AVG od 1999 roku nie było juz silnika AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tederwroclaw Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam serdecznie. Nie dawno kupiłem moje nowe autko, którym jest a4 w wersji b5 z silnikiem 1.9 tdi (110 ps). Mam nadzieję, że będę równie zadowolony z tego forum co z mojego auta ;-) Wcześniej jeździłem hondą i powiem, że to mit wcale auto nie jest takie bez awaryjne WITAM JESZCZE RAZ I POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 HeYa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Czołem. Jedyne słuszne forum - to forum A4 Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Wrocław wita Wrocław :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejak Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam serdecznie wszystkich audi-maniaków. Miałem kiedyś A4-kę (1998), obecnie A6-ka (2004). Mam nadzieję, że dowiem się od Was czegoś ciekawego, a i również mogę podzelić się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów z Adminami na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Siemanooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 kolegę z zaprzyjaźnionej A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 siemasz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopat Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam, jestem nowy... W tej chwili jeżdżę A4 rok 2000 z silnikiem 2,8l . Jestem zachwycony samochodem i w ogóle marką!! (wczesniej jeździłem Volkswagenami..)! W tej chwili natomiast chcę kupić A4 z 2003 r. z silnikiem 3,0 - quattro, avant z tiptronic'iem.. Czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym samochodzie? Pozdrawiam wszystkich.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi