Gość rob Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witam jestem posiadaczem audi a4 1.9TDI(110 km) AVANT,chciałbym dowiedzieć się na łamach tego forum czegoś nowego o swoim aucie....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey Mam taką jak ty i sporo się dowiedziałem na tym forum hm może twoja młodsza ale w profilu masz sedan coś trzeba poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witamy w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STOJAN Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam wszystkich posiadam Audi A4 B5 1996r był w niej silnik 1Z 1.9 tdi ale zmieniłem na AWX 131 PS pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam i powodzenia przy SWAPIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witaj dobry wybór :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkolek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Mam na imię Michał. Jestem "świezakiem" na forum, od wczoraj szcześliwym posiadaczem pierwszego w swoim życiu Audi - bialej A4 TDI 90 '95. Myśle że na stale zagoszczę na forum a z czasem pokuszę się o zostanie klubowiczem Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witamy "scyzoryka" hihih wiatjw klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertos Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam Wszystkich, Mam Audi Avant A4 1,9 TDI, AFN 110KM kolor czarny po chipie (około 130KM), wywalony kat, zaślepiony EGR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey :th: git bryka pozdro PS profil uzupełnij bo jak zechcesz pomocy to nikt nie wie co za cię wozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sisi1977 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witamy serdecznie w gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Widzę że masz problem z tym Profilem Hmm znajdź przycisk PROFIL (nad reklamami Googlownicy) i tam poklikaj a najdziesz miejsce gdzie trzeba podać kilka danych o twojej i przy każdym poście twoim każdy będzie wiedział o twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi