RAMZESA4 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam wszystkich, od niedawna stałem się posiadaczem czarnego Audi a4 b6 Avant S-line. Nie jest to moje pierwsze Audi, wcześniej miałem przyjemność wozić się S8 D2 ale mam nadzieje ze a4 będzie równie dobrze służyć. Niedługo postaram się założyć temat o swoim nowym nabytku i w miarę systematycznie go prowadzić.
woolf1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Pochodzę z Nowogardu (zachodniopomorskie). Obecnię jeżdżę C klasą ale przymierzam się do kupna A4 B6 2,5TDI Quatro. Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki i Forumowiczów
lukus84 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich pochodzę z Bytomia woj śląskie obecnie śmigam Hondą Civic ale przymierzam się do A4 B7 2,7 pozdrawiam forumowiczów Edytowane 29 Stycznia 2015 przez lukus84
DeLuxe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam forumowiczów i bez zbędnego gadania na wstępie, miło mi dołączyć do grona i mam nadzieję do usłyszenia na forum. Pozdrawiam Tomek
SamiWiecieKto Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam, mam na imie Grzesiek, mieszkam w DE i tutaj też pracuje a pochodze z Krakowa. Jestem już posiadaczem Audi tyle że A3 ale zastanawiam się nad A4 dlatego też się tu pojawiłem, niniejszym witam całą resztę forum
Rekomendowane odpowiedzi