jacek70 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaKwasie Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zakupiłem srebrne Audi a4 b6 2.5l v6 180km quatro sedan. Obecnie znajduje sie we Wloszech (papiery juz leca) znalazl dla mnie to autko znajomy. 1 wlasciciel 190tys przebiegu ponoć w dobrym stanie silniczek sprawny mozna powiedziec ze igielka pomijając urwaną klamke od schowka. Obawiam się zlych opini na temat tego silnika skąd sie wzieły czy są prawdziwe ? Proszę o odpowiedz. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bright Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum Nazywam się Adam, lat 24 i od lipca ubiegłego roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI rocznik 94 (moje pierwsze auto). Od jakiegoś czasu mam kilka problemów z tym cacuszkiem więc myślę, że wraz z Waszą pomocą uda mi się je rozwiązać. Jestem laikiem w tematach samochodów, dlatego chciałbym nabrać troszeczkę doświadczenia i nauczyć się czegoś od Was Edytowane 23 Marca 2015 przez Bright Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitek132 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam wszystkich posiadaczy Audi. Mój pierwszy raz na forum, pierwsze Audi. Jestem posiadaczem [A4 B6 AWX] z 2002 roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam wszystkich, nazywam się Marta, mówią na mnie Martucha i jestem nowa na tym forum. Aktualnie nie mam swojego samochodu, ale w planach mam Volkswagen Lupo. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siemano Panowie, nie bajerować, ta Pani ma tutaj wbudowany monitoring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siema coruchno Martuchno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 O wilku mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 witam moją współtowarzyszkę do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganjaq Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam i pozdrawiam ( nie bajerować - jak tu się powstrzymać?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuch4203 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Witam. Posiadam audi a4 b5 1.8 125 KM Z 1995 roku.nie wiem czy moje audi powiada czujnik temperatury otoczeni/ zewnętrznej bo na zegarkach nic się nie wyświetla. Kolega ma takie audi tylko z silnikiem 1.6 i mu pokazuje. Pomożecie? Edytowane 23 Marca 2015 przez Makuch4203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1988r Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nie wszystkie wersje posiadały takie bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Cześć Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuch4203 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jak to sprawdzić cz to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYSIEK A4 AVANT Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Dziś pozostawiłem moje autko u lakiernika, niestety w ostatniej chwili odmówiono mi sprzedarzy atrapy na przód mojego auta. Samochód odbieram od lakiernika w piątek do środy muszę zakupić gril. Czy możecie mi jakieś oferty przedstawić propozycję. Dziękuje z góry za pomoc. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaKwasie Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoa4b5 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi