pawel.w Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam, W moim samochodzie [a4 B7 Avant 2.0 tdi] mam uszkodzony uchwyt na kubek. Przeglądałem aukcje i zauważyłem, że takie uchwyty można kupić w dwóch wersjach: angielskiej i europejskiej. Oglądając zdjęcia nie zauważyłem aby mechanizm, zębatka były w wersji angielskiej po przeciwnej stronie niż w europejskiej tj. po lewej. Posiadam uszkodzony uchwyt i zastanawiam się nad tym czy jet możliwość przełożenia frontu z mojego uszkodzonego uchwytu do anglika. Czy ktoś wie jakie są różnice w uchwycie angielskim i europejskim oprócz frontu który ma po przeciwnych stronach zaokrąglenie.? Czy taki angielski uchwyt będzie możliwy do zamontowania u mnie w samochodzie? Z góry dziękuję za odpowiedź
ksio87 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam wszystkich userow tego forum. Od prawie roku smigam autem grupy vag, a dokladnie Skoda Octavia I 1.8T. Zarejestrowalem sie w celu poszerzania swojej wiedzy i wymieniania sie doswiadczeniami. Pozdrawiam!
Tomek 81 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam, jestem z Goleniowa od niedawna jestem posiadaczem audi a4
Jędrulawawa Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Na początek nie ma się co rozpisywać. Póki co jeszcze jeżdżę VW Passat B5FL, ale mam nadzieję i jestem umówiony na przyszły tydzień że zmienię pojazd na A4B8. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam forumowiczów ! Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Jędrulawawa
Kilker Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam kolegów. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6.
Rekomendowane odpowiedzi