ohmin Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Jak w temacie Witam Ciepło i serdecznie. Mam na imię Krzysiek i cały czas problemy z moim Audi
Martin26 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć. Mam na imię Martin przez 4 lata jeździłem audi a3 8l teraz przesiadłem się do audi a4 b7 i to tylko utwierdziło moja miłość do audi
czornykamil Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Witam, Mam na imię Kamil, jestem z Łodzi, w końcu udało mi się zakupić Audi A4 B6 1.9 AVF (grudzien 2014) Zakochałem się od razu, a teraz zaczynam z nim zabawę
PRZEM_85 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Jestem tutaj nowy, chciałbym dodać ogłoszenie tylko nie wiem jak. Pomocy
PRZEM_85 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Sprzedaz autka Nie radzę sobie z oddaniem ogłoszenia...
dazwid Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Witam. Wczoraj wszedłem w posiadanie używanej Audi A4 b8. Miałem w swoich rękach już kilka samochodów między innymi: Toyota Corolla, Toyota Avensis, Honda Civic, Mazda 6, więc zazwyczaj były to japońskie auta. Wybór padał na te samochody ze względu na opinie bezawaryjnych i tak rzeczywiście było. Jednak w Maździe korozja dała mi tak mocno w kość, i to naprawdę hardcore-owo, że powiedziałem koniec. Czas odejść od japońców. Tym razem wybór padł na samochód średniej wielkości od niemieckiej konkurencji. I zawsze mnie zastanawiało co ludzie widzą w tych "Audicach", ale już po pierwszej przejażdżce odkryłem to "coś". Nigdy nie czułem takiej przyjemności z samej jazdy samochodem.
udiyane Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 To samo było u nas toyota to,toyota tamto a jednak rzeczywiście "Audi przewaga dzięki technice"
ancymonek77 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/20858-regulamin-dzialu-sprzedam-auto/
jospethe Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Nie Ty jeden to poczułeś heh. W tych samochodach coś jest. Nawet w tych starszych. Mają w sobie to coś, że nie są tylko przedmiotem do przemieszczenia się z punktu A do punktu B. Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.
fazikowy Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 "będzie Pan zadowolony" do zobaczenia na gliwickich drogach
Rekomendowane odpowiedzi