Jack Danniels Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Kłaniam. Od chrztu mam Jacek i od dwóch tygodni ujeżdżam szarą beszustkę 3.0 v6 quattro. Dotychczas przez wiele lat jeździłem inną marką, choć trochę audic się przewinęło, ale w sumie nic co by mnie urzekło jak dotąd. Aż do teraz. Wiem, że ten silnik nie ma najlepiej opinii, a audi lubi sprawiać problemy, ale z rozsądku kupuje się Yarisa, a to nudne i dobre dla innych. Mam nadzieję, że znajdę tu wiedzę, dzięki której auto zostanie ze mną na dłużej i towarzystwo, które sprawi, że będę zaglądał na forum, nawet jak już będę jeździł czym innym Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Jack Danniels
Marcin Prusaczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam ! wszystkich forumowiczów i jednocześnie dziękuję za wszystkie porady. Jestem posiadaczem Audi A4 B8 1,8 TFSI z 2008 roku.
robitl Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witamy Wiem, że ten silnik nie ma najlepiej opinii, a audi lubi sprawiać problemy Nie daj dotykać rozrządu byle komu a będzie dobrze
Leszek Odrzywolski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów:)
Rekomendowane odpowiedzi