Sedrak Dan Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zauważyłem, że coraz więcej osób z 3City się pojawia na forum i , że witają ich zawsze te same nicki
Piotr Czarnojan Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 moze i tak ale jak jakies spotkanko to ludzi brak:( Zauważyłem, że coraz więcej osób z 3City się pojawia na forum i , że witają ich zawsze te same nicki
Sedrak Dan Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 moze i tak ale jak jakies spotkanko to ludzi brak:( Zauważyłem, że coraz więcej osób z 3City się pojawia na forum i , że witają ich zawsze te same nicki Zauważyłem , że ekipa PRÓBUJE się we wtorki spotkać. Ja jestem jak najbardziej za, ale jakiś weekendzik. Chyba, że przyszły, bo teraz chory leżę w domu, ale jestem za spotkaniem jak najbardziej !
Piotr Czarnojan Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 moze i tak ale jak jakies spotkanko to ludzi brak:( Zauważyłem, że coraz więcej osób z 3City się pojawia na forum i , że witają ich zawsze te same nicki Zauważyłem , że ekipa PRÓBUJE się we wtorki spotkać. Ja jestem jak najbardziej za, ale jakiś weekendzik. Chyba, że przyszły, bo teraz chory leżę w domu, ale jestem za spotkaniem jak najbardziej ! hehe ja moge byc ale najpredzej dopiero w lutym:( bo dzisiaj juz na emigracji:(
Sepkill Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Od kilku dni jestem posiadaczem Avanta A4 B5 1.9 TDI 110km Zauważyłem na początku dwie rzucające się w oczy rzeczy: 1. Silnik nie dogrzewa się. Temperatura dochodzi do 78 stopni bardzo wolno. I bardzo szybko silnik ochładza się. 2. W klimatroniku kiedy przełączę na manual to moc nawiewu sama podnosi się aż dojdzie do maksimum. Może ktoś naprowadzi mnie na właściwy tor. Pozdrawiam.
GottaNT Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Od niedawna jestem zadowolonym posiadaczem Audi A4 B5 95r. z silnikiem 1.8 ADR.
bazilian Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Maciej i od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI, rok prod. 2007. Pozdrawiam!
niggorek Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam sie Jakub i jestem właścicielem A4 B5 1998 r. 2.4 V6 165 KM
Rekomendowane odpowiedzi