ArturJ Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam wszystkich, z racji tego, że niedawno dołączyłem do Waszego grona, postanowiłem zacząć przygodę od przedstawienia się oraz pokazania mojego ukochanego Audi. A więc, jestem Artur i witam wszystkich bardzo serdecznie. 100%-owym posiadaczem Audi jestem od niedawna ale szalonym fanem i entuzjastą marki od zawsze. Mam nadzieję, że na forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania oraz, w miarę możliwości, pomogę innym. A o to moje Audi - oczywiście A4 B7 Quattro
Zon3 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam witam. Trzy dni temu zakupiłem A4 B5 1.8T 150KM 99r avant. Oznaczenie silnika sprawdzę jutro, niestety choroba dopadła wiec wracam do formy
Jigsaw Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam wszystkich posiadaczy a4 b5 oraz innych forumowiczów, pozdrawiam
marcino Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Witam..Stałem się posiadaczem A4B6 1,8T AVANT Niektórzy mogą mnie znać z innych for takich jak vwgolf.pl Lubelskiego Klubu Audi czy też www.vaglublin.pl,którego jestem z krzylem Założycielem,a na pewno takie zloty jak majoVWka są mi bardzo znane, głównie od środka.. Moje poprzednie(no jeszcze mam) to poczciwy Golfik 3,który służył mi przez 9 lat, takze mam nadzieje że i w A4 sie zakocham i również odwdzięczy mi się tak samo jak Golfik.. Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieje że zawitam na dłużej, Narazie muszę zaczerpnąć trochę wiedzy na temat 4 pierścieni Edytowane 28 Lutego 2016 przez marcino
deebasny Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć Darek. mam 32 lata pochodze z Warmi i chciałbym się z wszystkimi przywitać. Zalogowałem się w celu szukania porad zwiazanych z marką Pozdrawiam
SajanMocy Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Parę dni temu kupiłem audi 1.8T 150 KM quattro. Zdjęcie poniżej, jeszcze z tablicami niemieckimi zdjęcie http://www.directupload.net/file/d/4278/dp7sdkfw_jpg.htm Edytowane 28 Lutego 2016 przez SajanMocy
Rekomendowane odpowiedzi