fcbmatti Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam, nazywam się Paweł, jestem z okolic Białegostoku.
arxon2 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam wszystkich posiadaczy a4 , ja jeżdzę a4 b7 avant 2.0 tdi BPW
taz_org Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TDI z silnikiem BPW, aczkolwiek na forum jestem od jakiegoś czasu. Co prawda poszukiwałem A4 B6, ale udało mi się za przystępną cenę kupić młodszy rocznik. Pozdrawiam Edytowane 20 Marca 2016 przez taz_org
Domis95 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam serdecznie Jak pewnie każdy z Was kto tutaj zagląda stałem się od niedawna szczęśliwym posiadaczem marki którą tak kochamy i poważamy Postaram się brać czynny udział w życiu na forum, do miłego! Pozdrawiam
Dobrykam Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Witam! Mam na imię Kamil. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
glivek76 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Chciałem przywitać się ze wszystkimi. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i z chęcią będę korzystał z rad zamieszczonych tutaj przez Was i w miarę swoich możliwości dzielił sie rownież swoją wiedzą. Pozdrawiam serdecznie.
tomaszlob Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Cześć wszystkim. Fajna sprawa z tym forum, jestem posiadaczem A4 b5 avant'u z piecem 2.6 litra z sympatycznym napędem na 4 łapy. Mam nadzieję że będę mógł pomóc innym podpowiadajac w różnych kwestiach jak i sam uzyskać odpowiedzi na różne tematy związane z daną marka. Pozdrawiam [emoji1] [emoji2] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi