sQbaniutki Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek0124 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć Z tej strony Rafał. Jestem z Białegostoku i posiadam audi a4 b6 3.0 asn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslexia Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A wbije sobie posta +1 i przywitam młodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejsin Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam serdecznie na forumowiczów . Mam na imię Andrzej pochodzę z okolic Kielc , posiadam od niedawna Audi a4 b5 1.9 Tdi Quattro AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camillo* Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Kamil, jestem z Bukowna k. Olkusza, województwo Małopolskie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makale Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudyś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak w temacie Cześć wszystkim Mam na imie Patryk , srebrną A4 z charakterystycznym 1.9 TDI mozecie spotkac w Legnicy. Dolny ślaskCiesze sie ze moge wkoncu dołączyc do szczesliwych posiadaczy A4 B5 , obiecuje wyciagac odpowiednie wnioski z wiedzy zaczerpnietej na tym forum jak i słuze pomocą w miare mozliwosci To by było na tyle .Szczerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch8 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 O, kolega z okolicy. Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawu48 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Jestem z Zambrowa woj. podlaskie ( Dortmund,Niemcy). Jestem posiadaczem dwóch a4-ek b8 po lifcie i b7 obie limuzyny 2.0 tfsi quattro. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z@mela Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam na poczatku roku zakupiłem A4 B5 kombi i muszę troche przy nim pogrzebać żeby było jak należy a do tego przyda się wiedza forumowiczów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi