rychu Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie!!!!!!!! pozdrowienia z nad morza
zegarek Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich, Zapisalem sie na forum, aby zglebic swoja wiedze na temat A4 i mam nadzieje poznac mile towarzystwo. Aktualnie rozgladam sie za odpowiednim egzemplarzem, a z forum wynioslem duzo cennych rad pozrawiam
Gość zdeniu Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 witam ziomka może w końcu jakiś aktywny będzie zapraszam do http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5398.0
artvi Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich posiadaczy autek z koncernu VW - AUDI Ja akurat nie posiadam Audi ... ale poruszam sie autem na podobnych podzespołach mianowicie VW PASSAt 1,9 TDI (ajm) '99. Przedewszystkim korzystam z forum passata ale tam też szukając conieco o cziptuningu przez profil użytkownika "Rogalotti" doszedłem na te forum gdzie juz sie dowiedziałem wiele interesujących mnie tematów :th:. Myślę że nie będę Wam tu przeszkadzał czy robił ujmę Waszemu forum przez to że mam Passata Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi