lukaszek13ns Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witamy, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talent Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Hej wszystkim. Potrzebuje na gwałt nowgo auta.. może nowego nie do końca bo takiego do 25tys ale w każdym bądz razie wybieram pomiędzy A4 i Passatem - w grę wchodzi kombi. Znalazłem ładny A4 okaz ale z dziwnym silnikiem 2,4 V6 w benzynie. Niewiele jest o nim informacji a tak naprawdę - praktycznie wcale :/ Może ktoś z Was mógłby mi pomóc? Oczywiscie spalenie będzie za***iste ale planuje wrzucić do niego jakąś sekwencję. Wolałbym TDI ale ten jest w świetnym stanie (przynajmniej w środku) i za całkiem dobrą cenę - koniec 98 za 18tys. Będę wdzięczny za wszelkie info i pomoc. Pozdrawiam, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 życzę dobrego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kree Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam ale się rozpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvius Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam wszystkich. Na razie króciutki opis, bo bryczka dopiero jedzie do mnie i zbieram jak najwięcej informacji o Audi A4 1,9TDi 131KM Quattro. Ponoć ma wszystko prócz skóry. Postaram się napisać więcej jak już nią troszkę pośmigam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raflik31 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Rafał z Rybnika. A4 1.9tdi witam i pozdrawiam Wszystkich na forum!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 witam życzę udanych poszukiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ponoć ma wszystko prócz skóry. no to bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3k Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Siemka.Nazywam sie Marcin,jestem z Biskupca,ogolnie nie posiadam Audi,lecz mam kilka Audi na oku.Mam 26lat.. hmm co t ujeszcze.. to juz w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Siemka ziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi