TTom3k Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam Do zobaczenia na spotach jutro bedzie pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ponownie witam wszystkich szanownych użytkowników marki AUDI. Niestety nie mogłem przez dłuższy czas uczestniczyć w forum. Nadal jestem właścicielem Audi A4 1.6 benz. z 1996r. Dotychczas auto sprawuję sie mi fantastycznie. Zostało sprowadzone z Niemiec w 2006r. Kolor jego to czarny. Wyposażenie jest dosyć bogate jak na ten rocznik. W żaden tuning tego pojazdu sie nie bawię wiec wygląda tradycyjnie oczywiście felgi aluminiowe posiada a i radyjko zmieniłem. To tyle. Jeśli ktoś z okolic Oświęcimia czy Wadowic również należy do klubu to dajcie znać. Pozdrawiam i raz jeszcze witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesioo Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁuKaSz_ LuBLiN Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 WITAM !!! Jestem z Lublina mam na imie Łukasz mam audi A4 Srebny Metalik 1.6 benzyna 100KM troche mało jak na tak duzy samochodzik. mam zmienione przednie światła na ksenony o wiele lepiej się prezentuje. Posiadam go od dwuch miesięcy i jest to mój pierwszy samochód z którego jestem dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf19 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam Jeżdżę Audi A4 Avant 1.9 TDI 110 KM z 1996 r. Mam kilka problemów mam nadzieję że na forum znajdę podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi198 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam wszystkich W obecnej chwili jestem w poszukiwaniu wymazonego TDI i chcialbym sie troche dowiedziec na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi