cayenne Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelelblag Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 MAM WYCIEK OLEJU NAPęDOWEGO GDZIEŚ W OKOLICACH POMPY WTRYSKOWEJ. MYŚLę ŻE TOCHYBA NIC POWAŻNEGO.JUTRO MAM ZAMIAR ZLOKALIZOWAć LEPIEJ WYCIEK. MOŻE KTOŚ MIAŁ COŚ PODOBNEGO I PODPOWIE MI GDZIE W PIERWSZSEJ KOLEJNOŚCI SZUKAć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Szukać najlepiej w regulaminie , bo chyba nie miałeś okazji się z nim zapoznać.W tym dziale tylko i wyłącznie witamy się . I nie pisz dużymi literami bo to oznacza krzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manix Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 To chyba nie ten dział xD Ale przy okazji strzałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelelblag Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Właściwie to się troszkę zakręciłem , już naprawiam swoją gafę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No to witam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuB2 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam wszystkich klubowiczów, miłośników marki Audi. Mam na imię Krzysiek i mieszkam w Jaśle, małe miasto w woj. podkarpackim. Moje Audi to A4, 1.9 TDI, 96r. 90KM, kolor srebrny. Na wstepie chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić, KrzychuB2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamrtv Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam. Od 3 tygodni jestem posiadaczem A4 1,9 TDI AHU 90KM zawirusowane na ok 120KM w kolorze ciemny granat z 99 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek-k1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A4 1995 rok sedan 1.8 (125) islaacja gazowa II typu - i to byłoby na tyle ps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witamm kolege z malej polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi