sonnen_x Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 miło mi powitać hmm tylko nie bardzo wiem kogo nick wskazuje na mężczyznę zaś opis w profilu na kobietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja i Borówa serdecznie witamy wszystkich! Poznalismy sie z Borówa (1995r. 1.8T 150KM) 3 miesiace temu, to byla milosc od pierwszego wejrzenia (odwzajemniona hehe). W tym momencie koncze Ją dopieszczac (wymiana podlokietnikow, radia, galki dzwigni zmiany biegow, kierownicy, czyszczenie chemiczne wnetrza, oleje, filtry, pasek rozrzadu, zawieszenie, alarm i inne zabezpieczenia, odmuchomorzenie klimatyzacji, nowe reflektory itd. itd.). Do tego sekwencyjna instalacja gazowa, bo okazalo sie, ze Borówa ma straszny apetyt (w lecie w korkach w miescie pali 14L/100km, za duzo jak na moja kieszen, gaz byl konieczny). Wczesniej utrzymywalem przez kilka lat bliskie kontakty z Polonezem Atu, dziesiatki (ba! setki!) wspolnych wyjazdow weekendowych, wakacje letnie, zimowe... Ech... Masa przyjemnych wspomnien. Mimo ze to auto prowadzi sie tragicznie, ze kilka rzeczy pukalo i stukalo, a silnik (wal?) tak szumial, ze ciezko bylo zasnac osobom jadacym na tylnym siedzeniu, to z wielkim trudem zgodzilem sie na sprzedaz... Lezka sie w oku zakrecila... No ale warto bylo sie przesiasc do Borówy. To jest auto moich marzen! Pozdrawiamy jeszcze raz wszystkich serdecznie. [br]Dopisany: 01 Sierpień 2007, 08:25 _________________________________________________P.S. Gdzie mozna znalezc informacje, czy ten silnik 1.8T jest AWT czy AEB czy jeszcze jakis inny? Jestem zupelnie zielony w tym temacie. Patrzylem pod maske, ale nie widze tam takich oznaczen... (A przy rejestracji swojego konta podalem pierwszy z gory skrot, bo nie bylo pozycji "nie wiem co mam :> " ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Siemanko na forum Ps. Wszystko o swojej niuni znajdziesz w poszczególnych działach na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam i zapraszam do pokazania Twojego cacka w dziale MOJA A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjLeonn Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam !! Jestem z Jastrzębia woj. śląskie od tygodnia jestem właścicielem wspamałej A4... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witamy :> Opis rzeczywiscie ciekawy, ale moze znajda sie fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dushan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich szczęsliwych posiadaczy A4 ! Jak tylko umyje autko i będzie ładna pogoda porobie fotki - ocenicie samochodzik :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektmds Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam, W tym tygodniu planuję zakpić AVANTA 1.9 TDI, Tomek z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Cześć. Zapraszamy na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi