kola84 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dzisiaj przez przypadek trafilem na stronke klubowiczow Audi A4.Tym bardziej ze sam smigam autkiem tej marki.Super stronka,bede sledzil tematy na biezaco. Pozdrawiam wszystkich
tomcio1600 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam. Jestem nowym uzytkownikiem ktory ma zamiar zakupic A4 i odnosnie wlasnie jej mam do Was klika pytan.. ale to juz w odpowiednim dziale...
PAWEL69 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 witam wszystkich na forum ,no i chcialbym sie pzedstawic. imie jak w opisie miejscowosc olsztyn [piekne miasto] na forum trafilem dzieki koledze -mial problem i ktos bezintersownie mu pomogl,fajna sprawa!! Nabylem niedawno audi A4 1.9 tdi automat tzn.jakies pół roku temu. wszystko bylo cacy do czasu! mam pare pytan odnosnie kodów błedów usterek no i samego oprogramowania vag sa to moje poczatki z vagiem ale do swojego auta sie podlaczam --a co popsuje to sie naucze licze na ewentualna pomoc a i ja postaram sie ze swojej strony dokladac cos od siebie,oczywiscie w miare mozliwosci pierwsze pytanie z mojej strony to błąd zczytany ze skrzyni ktora wlasnie dzisiaj troche podupadla czy moge zadac pytanie i na jakim forum ?rzecz dotyczy skrzyni i błędu vag
fiatomaniak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ostatnio miewam problemy z błedami w mojej A4
schiller Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hallo. przywitaj sie porzadnie a o problemach napisz w innym dziale.
Rekomendowane odpowiedzi