ono Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 oczywiście A6 Wcale nie takie oczywiste bo to forum A4 Witamy
Norbi TDI Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Cześć A6 to taka gorsza wersja A4
Tom-68- Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Witam wszystkich posiadaczy audi A4. Moje imię to Tomek , jestem posiadaczem Audi A4 1.8 125 KM mieszkam w Bydgoszczy. Miałem kiedyś 80, po róznych samochodach wróciłem do prawdziwej marki samochód super i super sie prowadzi. mam pare pytań do was wiec prosze o rady. pozdrawiam starszych kolegów. :-)
schiller Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 kolejny wylewny ale mimo to witamy w klubie
sipowitz Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Witam, Niestety wciąż wszelkie Audi pozostaje w sferze marzeń (głównie z powodu finansów) jednakże mam dostęp do innego wozu ze stajni VAG. Lubię często zaglądać na to forum, gdyż wiele ciekawych rzeczy jest tutaj opisanych. Tak czy inaczej liczę, że wkrótce pochwalę się jakimś A4 lub czymś podobnym i dołączę do szanownego grona.
Rekomendowane odpowiedzi