kamilradosc Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 witam , w koncu stalem sie szczesliwym posiadaczem audi a4 1.9tdi 110 km , niestety automat :/ licze na owocna wymiane info pozdrawiam kamil - warszawa
miki_v6 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 To ja Miki_v6 z forum AKP, poszukuje A4 wiec zalogowalem sie na tym forum bo chce zasiegnac na jego temat kilu info. Pozdrawiam Wszystkich
Sprinter Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Heja Frano, miło Cię tutaj widzieć
dingo Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 kilka dni temu wrocilem od naszych sasiadow slicznym a4 avant 1.8 rok 97. przesiadam sie z gaznikowego poloneza wiec technicznie raczej spory przeskok troche mnie przeraza cala ta elektryka, dlatego tez iz wiekszosc rzeczy jak dawniej chcialbym robic sam. będę Was podpytywał czasami. na dzien dobry juz mam pare sprawek do naprawy pozdrawiam Lukasz
talib1990 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 witamy ..i zapraszamy na spoty Krakowskie
Rekomendowane odpowiedzi