Dzo-Dzo Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 no witamy w klubie nie chwaląc sie moja a4 tez ma ABS
grabalaba Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Strzała Ps. Mój też ma mobilajzer :th:
schiller Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 witamy w klubie a moja nie ma ELPIDZI :th:
Tukan Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witamy na pokladzie Miłego i owocnego buszowania po forum
webi Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam Serdecznie wszystkich jeżdżących jak i tych, którzy marzą o . Niestety narazie należę do tych drógich ale są poważne plany by to zmienić. Pozdrawiam Webi
BARTOLOMEUS Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 97r.1.9tdi 110 ps. jezdrze tym autkiem pół roku i jak narazie jestem zadowolony :a4fan:mialem problem z nagrzewnicą ale dzieki forum juz go rozwiązalem :thumbup:pozdro
ShamaN Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Od miesiąca jestem posiadaczem AUDI Q 1.9TDi, a wczoraj z radością odkryłem istnienie tego forum. Co najważniejsze to przyjazna atmosfera :> Ufam że będę niedługo mógł wziąć udział w zlotach - może na początek lokalnych Pozdrawiam wszystkich uczestników. ShamaN
angela Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witamy... i zapraszamy na spociki warszawskie......
czakul Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 hej witam wszystkich Audi Maniaków od prawie roku jestem szczęśliwym :> posiadaczem :audi:A4 B5 avant '97 1,9 tdi ok. 115 KM forum przyglądam sie już dość długo, ale dopiera teraz znalazłem sposobność i chwilkę na małego posta może niedługo zamieszczę fotki pozdr
Rekomendowane odpowiedzi