darcun 007 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witajcie audimaniacy ,obecnie poruszam się 80-tką,przedstawiam się na forum ponieważ w najbliższym czasie chcę kupić samochód także tej marki myślę o a4 ale z jakim sercem nie wiem i z waszą pomocą koledzy to ustalimy.Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 23 Września 2007 Autor Opublikowano 23 Września 2007 Witam serdecznie mojego imiennika
Norbi TDI Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witaj Jest pomocny wątek Zakup Kontrolowany :th:
radeon11 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Piszę z Łaz taka mała miejscowość koło Zawiercia w woj. Śląskim…… Mam 30 lat. Kupiłem miesiąc temu pierwsze Audi, i mam nadzieję że nie ostatnie. Myślę że dzięki forum będę mógł dowiedzieć się cennych informacji na temat . Pozadrawiam, Rafał
Norbi TDI Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Czesc to niedaleko do Częstochowy Zapraszamy na Spoty http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,9133.0.html
red150 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witam klubowiczów, jeżdże jeszcze Fabią ale w przyszłym tygodniu zmieniam auto na A4. Mam nadzieję, że bedzie dobrze się sprawować, nie sprawdziłem go na kompie ale prezentuje się OK, ma wszystko co trzeba . Pozdrawiam Zen.
Gość rob Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 siema ekipa krakowska rośnie w siłę
tssiwy Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 witam wszystkich i ciesze sie ze moge sie pochwalic posiadaniem audi . mam nadzieje ze bede zadowolony gdyz do tej pory bylem szczesliwym posiadaczem seatów ale troszke podroslem i czas moj przyszedl na powazniejsze autko. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi