juhas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam serdecznie! choć nie jestem użytkownikiem tej marki ale informacje z forum będą również cenne.
miro44 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Właśnie stałem się posiadaczem upragnionego auta A4 B6 Avant 1,8T. Jest super . Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. miro44
Erea1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Być może w przyszłym tygodniu zakupię A4 B5 v6 2.8 193PS AD1998. Witam wszystkich z Ciechocinka na zmianę z Toruniem.
grzes86 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam wszystkich klubowiczów. Mam nadzieję że uda mi się uzyskać parę informacji na temat mojego auta. Pozdrawiam
Arnet Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam serdecznie planuje zakup Audi A4 1.8 i chciałem się dowiedzieć parę ciekawostek. Dlatego tu jestem :> Pozdrawiam wszystkich Serdecznie
Adik Quattro Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Klubowiczów, Forumowiczów i Pozostałych Maniaków Dopiero rozpoczynam przygodę z Audi i mam nadzieje że to forum pomoże mi w wyborze i obsłudze nowego autka spod znaku czterech pierścieni. Pozdrawiam Adrian
Rekomendowane odpowiedzi