Plastek Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Niedawno stałem się posiadaczem 4pierścionków...znów.I chyba tak juz zostanie
jarko Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
zielin81 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam wszystkich i od niedawna jestem posiadaczem pieknej a 4 i tak jz chyba zostanie ... :tongue4:javascript:void(0);javascript:void(0);
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam na forum miłośników Audi A4. Zachęcam do aktywnego uczestnictwa a także odwiedzenia działu "Zlociki i spociki". pozdrawiam
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam na forum miłośników Audi A4. Zachęcam do aktywnego uczestnictwa a także odwiedzenia działu "Zlociki i spociki". pozdrawiam
mmmario Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 od lat jeżdżę samochodami z grupy VW, miałem już passata 1,9 TDI 115 KM PD (tego tuningowalem na 140 KM), dwa audiki A4 2.0 TDi 140 KM PD, a obecnie jeżdżę passatem 2.0 TDI 170 KM PD. Jak więc widać jestem fanem diesli. Teraz znowu mnie ciągnie do audi :-)
Rekomendowane odpowiedzi