croli Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 od niedawna jestem jestem posiadaczem a4 1.6 1996 r i coraz bardziej podoba mi się jazda tym autkiem choć ma nie za duzy moment przy wysokich obrotach.fajnie że jest taki klub w którym można się dowiedziec czegoś więcej o swoim samochodzie.nara.
Jarek_Lodz Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam wszystkich z a4-klub. Niedawno zakupilem A4 1.8T, nadwozie avant. Dodatkowe wyposazenie to klimatronik, ele. szyby x4, centr. zamek .... i pewnie jeszcze kilka rzeczy, ale o tym przekonam sie w trakcie uzytkowania (mam nadzieje, ze beda to same pozytywne zaskoczenia ). Jezdze nim dopiero od tydzien, jednak staram sie nie marnowac czasu Rozpoczalem od dodania obwodek do zegarow i powiem szczerze, ze troche mnie to zachecilo, wiec dokupilem VAG'a (jeszcze nie doszedl) i pewnie sobie jeszcze pokombinuje (tempomat, kodowanie klimy ... moze cos jeszcze ) Pozdrawiam. Jarek
monika1207 Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Cześć trzy dni temu kupiłam a4 1.8t. Nie mogę za wiele powiedzieć o tym autku bo czekam na wymianę rozrządu, ogólnie autko super. Pozdrawiam.
darekcy Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 Avant TDI 110 PS- 1999. Przesiadłem się z Passata B4- 1996 i mogę powiedzieć tylko tyle - niebo a ziemia
Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam i życzę satysfakcji z używania
Fishbone Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 witam , ostatni nabyłem A4 więc postanowiłem was odwiedzić , z niektórymi z was pewnie znamy sie z AKP do którego należe od paru lat z racji jazdy różnymi audiczkami , jestem z Krakowa ale obecnie przebywam w irlandii autko to a4 z 97 , 1.9 tdi , obecnie pracuje nad wizerunkiem tzn sa już AVUSY i gril z S4 sostały jeszcze soczewki i kierunki z S4 + xenon no i oczywiście zdeżaczki + progi pozdrawiam Jakub
zomsik Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 witam i pozdrawiam wszystkich członkow a4-klubu. moj pojazd to a4 1.6(ADP) rocznik 97 . z powazaniem Robert
angela Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witamy kolejna kobiete na forum.....
Gość NyPal Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 ....to podobnie jak ja kiedys..... witamy !!!
Malki Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam wszystkich.Dwa tygodnie temy zakupilem 1.6 ADP 1997r.Jak narazie jestem zadowolony.Sluze pomoca podczas instalacji radia,ja to juz mam za soba
Rekomendowane odpowiedzi