angela Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Witamy na forum ... I zapraszamy na spot do Wawy, jak juz bedziesz mial czym....
mcm Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Witaj. Zrób jakiś fotki i wrzuć na forum
Gornano Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Hej. Jestem Marcin z nad morza. Właśnie nabyłem swoją wymarzoną niunię B5 1.8T ABT Sport Line. Super autko. Wygodne, fajnie się prowadzi, no i ten silnik miodzio... RAKIETA. Pozdrawiam
Feyd Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam w tym tygodniu stałem się dumnym posiadaczem mojego pierwszego Audi:) A4 1.9 110 szkoda tylko że nie quattro. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
letallec Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Niczego nie żałuj . Następne będzie wymarzone, albo sam sobie wyrezasz WITAMY
total9 Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Na tym forum jestem nowy, choc od roku go systematycznie przegladam. 4 lata jezdzilem A4 1.9 tdi, a teraz sie przesiadlem na APR quattro Potrzebuje troche info na temat org navi jaka mam w aucie.... no ale moze to na osobnym dziale. pozdrawiam wszystkich z czestochowy. javascript:void(0); javascript:void(0);
Brzózka Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Nareszcie udało mi się kupić coś rozsądnego - i jest to AUDI
Rekomendowane odpowiedzi