letallec Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jako że kultura tego wymaga (nie wspominając regulaminu forum ) niniejszym witam sie z wszystkimi Audi mianiakami Wczoraj stałem sie (dokladnie ojciec ale auto bedzie pod moją opieką ) tego oto autka: http://www.allegro.pl/item282672013_nowy_model_131ps_stan_idealny_serwisowany.html Jak na razie wrażenia super, nie ma porównania do poprzedniczki czyli Opla Vectry, chociaz to tez fajne auto Jako że na razie w A4 jestem zielony, prosił bym o wyrozumiałosc gdy bede zadawal oczywiste dla Was pytania Audi obce mi nie jest, bo sam jeżdze B4, ale to A4 to "troche" inne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witaj kolego Jako że na razie w A4 jestem zielony, prosił bym o wyrozumiałosc gdy bede zadawal oczywiste dla Was pytania jak tylko przeczytales regulamin i umiesz uzywac funkcji "szukaj" to bedzie ok pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy na forum pamietaj o użyciu szukajki jak czegos nie bedziesz wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elkorasso Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich serdecznie Moje to 1,9tdi z 2002r w quattro wkrotce dodam fotki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasqacz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witam! posiadam a4 b6 z 2002r sedan 1.9tdi AWX. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy - kolego zwroc uwqage na poprawne nazywanie tematow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witamy w klubie i zapraszamy na spockiki do OP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekJ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Jeżdżę Audi 80 B4, 2.0. (klimatronik od Audi A4). W palnach także zamontowane w moim B4 silniczka 1,8 T z Audi A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chromos Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 A4 B6 mam juz od ponad pol roku, konto na forum rowniez - takze czas najwyzszy sie przedstawic Dzieki dotychczasowemu wsparciu Alvaro z sukcesem zrezalem RNS-E do mojej niuni - jeszcze raz wielkie dzieki! Teraz czas na kierownice multifunkcyjna i tempomat, pozniej mam w planach podgrzewane siedzenia i kolorowy FIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do prezentacji na spociku warszawskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 I zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifodzo73 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam.Zawsze chciałem ja miec i mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 WITAM WSZYSTKICH MOJE TO A4 AVANT 1.8T LISTOPAD 97r [kolego na forum nie używa sie CAPS-a] - schiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi