Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witamy na forum zapraszamy na spociki Krakowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Serwus Probek :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam Tip to nie jest takie zło w silnikach powyzej 2litrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahoni2791 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 to moje pierwsze Audi i mam nadzieje że nie ostanie. pozdrawiam wszystki amatorów super marki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo0903 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pozdraviam!!! Sorky za moje nedobre pisanie v jezyku polskym ale jestem ze Slovacie a jeste nepotrafim pisat po polsky. Nedavno kupilem A4 B6 TDI a juz mam pare pytan a problemov.Na Polskym webe jest duzo informacii o samochodech a dla tego sprobujem znaleszt odpoviede na moje pytania tutaj. Pozdraviam vszyckych! Dodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczyk Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam Imie: Maciej Wiek: 20 lat Kontakt do mnie : tel. 781831576 gg 3428259 Autko: audi TT 1.8t qauttro - niestety sprzedane , teraz golf mk4 2003r 1.9TDI na forum zawitalem poniewaz bardzo interesuje mnie diagnostyka komputerowa samochodow. pozdrawiam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkowol Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam wszystkich fanów Audi A4! Mam nadzieje ze wkrótce uda mi się sfinalizowac zakup wymarzonego Jeszcze nie wybrałem niczego konkretnego ale na pewno będzie to A4 1,9TDI 110KM rocznik 1999 lub 2000 (na pewno wersja po lifcie). Na autko planuje wydac do 8000E - mam nadzieje ze uda mi się znaleźć cos odpowiedniego za zachodnia granica... Trzymajcie kciuki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam i zapraszam na spota we Wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Siema Dobry wybór :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No, serwus Maciej. Piękne auta masz/miałeś :oklaski: Odważny jesteś z podawaniem publicznie numeru tel do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Serwus Dodo0903. My za to nie bardzo piszemy po Słowacku . Witamy, czuj się jak u siebie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Serwus. No to sie we wtorek widzimy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witamy i trzymamy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Powitac nowego klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 witamy w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi