bArt4 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jakieś pół roku temu kupiłem całkiem ładną A4 o której z dnia na dzień dowiaduję się nowych rzeczy. Zapewne jest jeszcze kilka o których nie wiem dlatego też zalogowałem się w tym właśnie klubie. Mam nadzieje, że znajdę odpowiedź na moje pytania, jeśli nie to pozwolę sobie zadać kilka, może jakiś życzliwy klubowicz na nie odpowie. Pozdrawiam i do usłyszenia P.S. Jedzie ktoś z Częstochowy lub okolic na zlot do Piły ??
Piechol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 witaj P.S. Jedzie ktoś z Częstochowy lub okolic na zlot do Piły ?? o to najlepiej się zapytaj w dziale "Zlociki i Spociki" z Twojego województwa
MichaelS78 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 [Warszawa] Witam wszystkich miłośników Audi, Obecnie szukam audi dla siebie i na forum chcę się dowiedzieć więcej o tym aucie. Na co zwrócić uwagę przy zakupie itp... Jeszcze raz pozdrawiam, MichaelS
pitejro82 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Hey, hi, hello Witam Drogich forumowiczów. Od kilkunastu dni jestem posiadaczem audi, czas pokaże, czy szczęśliwym . Jestem kompletnym laikiem jesli chodzi o auto... więc mam nadzieję, że okażecie mi wyrozumiałość Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi