busian26 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW... *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich i wyłącz CapsLock-a bo krzyczysz
naczelny gnyb Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 naczelny gnyb witam wszystkich
truckmaniac Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Łukasz Witaj na Forum
truckmaniac Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Łukasz Witaj na Forum
sidiromek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam wszystkich. Długo zastanawiałem się nad kupnem samochodu i po długich poszukiwaniach trafiłem na mazde (szukałem A4 lub mazde 3). Wszystko wskazuje na to, że mazda nie była dla mnie - Prawdopodobnie dziś się dowiem, że po średniej kolizji ubezpieczyciel orzeknie szkodę całkowitą. Los wskazał czym mam jeżdzić więc rozpoczynam na nowo poszukiwania A4 1.9TDI Niestety będę raczej zmuszony ze względów finansowych zrezygnować z B6 i rozporząć przygodę z B5-ką.
lublinx Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 [lublin] witam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi