Jay_Man Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Samochód czyli A4 b5 12.1994 1,6+LPG posiadam od ponad pół roku ogolnie jestem z niej zadowolony (było troche problemów na początku np z wodą w środku itp ale juz sobie z tym poradzilem. Jestem zachwycony jakością materiałów we wnętrzu nic nie skrzypi nic nie piszczy... no prawie Przy kupnie miała 193 000 km teraz 200 568 km mam nadzieje że mi jeszcze troche posłuży a poźniej kto wie.... ale na 1000% A4 tylko nowsze.
tosia81 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witam , od 6 miesiecy jestem posiadaczem Audi A4 1.8 rok 94 , autko na prawde świetne , mysle powoli by zmienic na cos nowszego i mysle że z waszymi radami coś znajde dla siebie , Roman
marinero Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witamy kolejnego audimaniaka!! :biggrin:
fierywolf Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 o widze Gorzów ma jednego forowicza więcej
Gość zdeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witaj tosia81 to w końcu tosia czy roman
Fire Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czesc wszystkim, Interesuje sie motoryzacja dosc dlugo. Zawsze podobaly mi sie bmw3 ale sie nawrocilem dzieki min Waszemu forum No i a4 tak mi przypadla do gustu, ze nie wyobrazam sobie innego samochodu teraz. Mam nadzieje, ze na jesien stane sie szczesliwym posiadaczem a4 1.9tdi oczywiscie Q. Poza motoryzacja oczywiscie fx stoi na czele pozdro
Rekomendowane odpowiedzi