Fox55 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 (Lublin) Witam wszystkich Kolegów - przepraszam - i Koleżanki również. Mam na imię Zbyszek i od 2 lat mam używanego (z 1998 r.) audi a4 (AHU) B5 sedan.Cieszę się, ż będę mógł uczestniczyć w działalności Klubu. Pozdrawiam wszystkich.
angela Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam i zapraszam na spociki lubelskie :th:
GRoy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Nabylem takze wladcow pierscieni, no i nie mam bladego pojecia o tym samochodzie wiec wpadlem na pomysl dolaczyc do najlepszych ekspertow w tej dziedzinie. Moze ino cos nowego sie dowiem. pozdrawiam.
Młody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Tu się tylko witamy w dziale Moje A4 daj fotki swojego autka
pre_pl Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 witamy, zapraszamy na spotkania trójmiejskie
Łukasz_Novy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mam na imię Łukasz, jako młody pasjonat marki Audi, chciałbym odwiedzać to zacne forum. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi