Maniek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknownman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam. Jestem na etapie poszukiwania dla siebie auta no i po wielu próbach zaczynam rozważać zakup Audi A4. Jeśli się uda, to na pewno zagoszczę tu na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaboo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaboo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bragi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów i klubowiczów. Szukam dla siebie Audi B6 1,9TDI (jeszcze się w symbolach silnika nie obeznałem ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel86 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 AUDI A4 2.5 Tdi Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qros77 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jestem przed zakupem, chcialbym powiekszyc swoja wiedze o A4 - stad moja obecnosc. Pozdrawiam, odezwe sie zaraz po zakupie - na razie szukam. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakacor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam wszystkich Forumowiczów. Mam na imię Tomek i właśnie kupiłem swoje pierwsze audi (A4 B7 - 2006r.). Postaram się nie zadawać głupich pytań i nie zamęczać bardziej doświadczonych kolegów/koleżanki Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi