Hugo Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Serdecznie witamy na forum Audi A4 Klub Polska Jesteśmy ekipą pasjonatów modelu Audi A4 i cieszymy się, że dołączyłeś do naszej społeczności. To miejsce, w którym możesz dzielić się swoją wiedzą, doświadczeniem i pasją związanych z tym wspaniałym modelem samochodu. Na naszym forum znajdziesz wiele interesujących tematów dotyczących Audi A4, od technicznych aspektów, po modyfikacje, porady i wiele innych. Możesz zadawać pytania, dzielić się swoimi historiami związanych z samochodem i nawiązywać nowe znajomości z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Ważne jest, abyśmy wspólnie tworzyli atmosferę wzajemnego szacunku, życzliwości i otwartości. Zachęcamy do aktywnego udziału w dyskusjach, dzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniem, ale zawsze pamiętaj o poszanowaniu innych członków naszej społeczności. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące funkcjonowania forum, zwracaj się śmiało do naszych moderatorów i administracji. Służą oni pomocą i chętnie udzielą Tobie wszelkich informacji. Mamy nadzieję, że spędzisz tutaj wspaniały czas, nawiążesz nowe znajomości i zdobędziesz jeszcze większą wiedzę na temat Audi A4 oraz innych modeli. Pamiętaj, że w tym dziale nie zadajemy pytań technicznych. Robimy to w odpowiednim dziale forum technicznego - https://a4-klub.pl/forum/4-forum-techniczne/ Na początek zachęcamy do uzupełnienia informacji o samochodzie w swoim profilu, co znacznie ułatwi Ci uzyskanie odpowiedzi na pytania zadawane na forum. Dziękujemy za dołączenie do naszej społeczności i życzymy udanych dyskusji Pozdrawiamy, Zespół Audi A4 Klub Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykus Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Bardzo nam milo powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lichu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witam wszystkich jestem Michał z Poznania i od tygodnia jestem posiadaczem A4 z 95 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 witaj na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jestem Adrian i klikam z poludniowej częsci naszego kraju tzn okolice Krakowa. Od kilku miesięcy cieszę sie jazda audi A4. Autko moje ma silnik 1.6 ADP i jest z 1996 r. Wozik spisuje sie bez zarzutu. Wchodze w to forum bo jest naprawde The Best!!!! Pozdrawiam wszystkich miłośnikow Audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwkoo Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Adriano witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Już raz startowałem do tego forum ale popelniłem straszny fallstart- nie przedstawiając sie. Pozdro dla tych ktorzy mi pomogli ponownie wejsc w szeregi tego zacnego FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meine Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Jestem na forum już jakiś czas i chciałbym wszystkich serdecznie przywitać. Jeżdżę czarnym a4 avant 1.9 tdi afn 110 koni 98r. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi_a4 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 witam i gratuluje wyboru tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witaj wśród Swoich AUDI Maniakow. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavior Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Cześć, mam na imię Andrzej jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 1,9 tdi AFN 110km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianus Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanthi Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam wszystkich . Jak narazie tylko czytam heh ale pozniej bede pytal . Auto to A4 [b5] 96r 125km Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi