Gość zdeniu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 naprawdę świetne idealne autko dla kobiałki do miasta na zakupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 idealne autko dla kobiałki do miasta na zakupki a budzik wyskalowany do 350 :053: :053: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 :galy: ta fotka z tyłu jest wy....na w kosmos :!: patrząc na licznik to jakaś wersja RS ale cyferki z przebiegiem niewiele, żeby nie powiedzieć w ogóle w Audi się nie zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 a budzik wyskalowany do 350 :053: :053: bo kobiałka musi szybko skoczyć na zakupki aby zdążyć do koleżanki na ploteczki :619: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 T-żółw - na fotki mi to nie wyglada, jak dla mnie jakies fotomoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 na fotki mi to nie wyglada, jak dla mnie jakies fotomoto nooo, napisałem wyraźnie : "kolejne rendery". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Na fotkach wyglada super :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Czyżby z ttyłu znaczek audi świecił jako dodatkowy stop ? Był już temat o tym, chyba ożyje :diabel2: Podoba mi sie, choćpare szczegółów jest jakby zaczerpniętych z innych marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 dla mnie bomba parę dociagnięć i na linie produkcyjną go, to będzie hicor dla bogatszych :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 odjazdowa mała fura, o felgach już nie wspomnę :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 mi się bardziej podoba A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 kolejne foty : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 he he fele jak z RS i wyglada jak mały szatan :twisted: taki napompowany C1 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Dla kobitki idealny :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 propozycja na 2009 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ale chyba V6 w A1 to nie pomieszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepalek Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 na tych ostatnich fotach wyglada jak Alfa Romeo GT :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 z pewnej gazetki : http://rapidshare.com/files/50949446/Audi_A1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jakies takie to sie robi coraz bardziej dziwne.. Zauwazcie jaka roznica jest pomiedzy pierwszymi fotami w tym temacie a tymi jakie zapodal pre_pl chyba sami jeszcze nie wiedza jak to bedzie wygladac. W kazym razie to ostatnie nie jest takie zle. Tylko ten znaczek nad grillem jakos dziwnie wyglada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi