Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Najmniejsze Audi - Audi A1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wspominaja tez o RS1 :kox: i Q1 :)

I taki RS1 będzie szerszy niż dłuższy :polew:

Opublikowano

Mi tam się podoba ta A1 zobaczymy jak naprawde bedzie wygladac ale te napompowane nadkola mi sie zarabiscie podobaja. Kozak a jak jeszce wyjdzie s1 i rs1 to masakra w autku tak małym.

Opublikowano

szkoda, ze S1 bez quattro :thumbdown:

a tak to fajny wózek :good:

Opublikowano

Po co taki samochód... :kwasny::wallbash::angry:. Nie wróże mu sukcesu. Pewnie cena będzie powalała na kolana.

Opublikowano

niestety obciach

Opublikowano

E tam, tak samo ludzie kręcili nosami na betkę jedynkę. Nie jest najgorzej a jak się opatrzy to wielu będzie chciało mieć takiego małego wariata :kox:[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 09:14_________________________________________________Jutro premiera :gwizdanie:

Opublikowano

No i jest:

Opublikowano

Niszowe autko dla kogoś, kto lubi takie fikuśne rzeczy :kox: podobnie było z A2, ciekawe czy jedynka lepiej się przyjmie na rynku bo też tania nie będzie.

Opublikowano

A1 E-Tron ma miec ponoc 149mpg czyli ok 1.6 L/100km

Opublikowano

Powiedzcie mi do jakiego segmentu to A1 będzie należeć. Bo jak miałoby konkurować z Mini to chyba B, ale mniejsze od A2 to też mogło być A.

Opublikowano

Powiedzcie mi do jakiego segmentu to A1 będzie należeć. Bo jak miałoby konkurować z Mini to chyba B, ale mniejsze od A2 to też mogło być A.

dobrze obstawiasz, ma konkurować z Mini

Opublikowano

Lupo , Arosa , Aygo , C2 itp

to jest jego glówna konkurencja a nie jakies mini ...

Opublikowano

Lupo , Arosa , Aygo , C2 itp

to jest jego glówna konkurencja a nie jakies mini ...

kolego dobrze się czujesz? bo straszne głupoty opowiadasz. porównywać samochód z klasy premium segmentu B do segmentu A z niższej półki? (długość Aygo 3415mm długość A1 3950)

jeśli już to tak jak pisałem Mini i Alfa Mito (ceny £14,000 A1 , Mini £13,715, Mito od £11,945 do £16,545)

więc zanim coś napiszesz to trochę najpierw poszerz swoją wiedzę i nie wprowadzaj ludzi swoimi komentarzami w błąd. Bez obrazy

pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...