Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Najmniejsze Audi - Audi A1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A2 to także segment B

pozdrawiam

Opublikowano

Fajny furacz :good:

Kiedyś kupię taki żonie, albo córce :kox:

Opublikowano

Moja mamuśka już powiedziała, że to będzie jej następny samochód :kox:

Opublikowano

do miasta sam bym takiego sobie kupił :kox: (gdybym tylko miał kase :> ) a w trase A6 albo Q7....

Opublikowano
:shocked: 500KM w takim autku :kox:
Opublikowano

na poczatku A1 jakos mi sie nie podobalo specjalnie, ale im czesciej je widze zazyna mi sie coraz bardziej podobac.

Ostatnio pod domem upolowalem cos takiego :

img3903t.jpg

img3905n.jpg

img3906y.jpg

chetnie bym kupil cos takiego " dla żony " za pare lat :cool1:

Opublikowano

Odswieze trochę wątek.

Miałem okazję jeździć A1 przez 8 dni z 1.2 TFSI 85KM i jak na 1 tonę to do miasta super auto, w trasie już gorzej. Przy sprawnej jeździe bez przeginania spalanie byli między 9 a 10 na 100 . . . Wiec troche dużo. W trasie jadąc max 85/90 udalo się z trudem zejść do poziomu 6/6.5 na 100, byleby nie przyspieszać i nie wyprzedzać.

Za to jakość wykończenia, spasowanie materiałów bdb, ledy fajne i w porównaniu do mojego b7 xenony bardzo fajnie oświetlały drogę.

Sent from my GT-I9000

Opublikowano

Ja powiem ze do miasta a i na trasy by sie nadał ten model ostatnio przeglądałem cennik w UK i :shocked:A1 2.0 TDi 140 KM Black Edition zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie :good:

nie wiem jak jeździ i jak wygląda w realu ale jest :good::shocked: cena 21 100 GPB + kolor

Foto z konfiguratora

a1at.png

a1b.png

Opublikowano

to on wychodzi z 2.0 TDI myslalem ze najmocniejszy to 1.6 TDI 105KM

Opublikowano

Ja tez dopóki nie zobaczyłem pełnego cennika ;) (mały popierdalacz :naughty::good:)

Opublikowano

co do A1 to mam przyjemność pomagać w kupnie mojemu kuzynowi.

Jutro odbieramy samochód na jazdę próbną i oddajemy w poniedziałek a w środę finalizujemy zakup

Ostateczna cena z silnikiem 1.2 TFSI 79.000 zł z całkiem niezłym wypasikiem (ledy, xenon, multi skóra kiera,radio concert z wysuwanym ekranem, alu 15 i pare innych - o klimie nie wspominam no i ten przepiękny brązowy kolorek - zrobię i wkleję foty

Opublikowano
:good:
Opublikowano

w PL konfiguratorze oczywiście nie ma :wallbash: za to w konfiguratorze DE jest 2.0 TDI 143 PS

Opublikowano

no co ty to musi niezle biegac :cool1:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...