darek995 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wiem jak z tym jest ale ile jest przeciw to tyle jest za ale spoko ja zostaje przy KME i wezmę barracudę
paput Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 tak przeglądałem lpg forum na którym jestem zalogowany od roku czasu i znalazłem kilka wątków odnośnie Barracud i Regów itp ustawień, i tam z porównania barracuda lepsza od regów. Kompensacje to muszę robić tak czy tak bo mam teraz i jest ok na valdkach. A masz jakieś tego zdjęcie tych adapterów czy coś bo nie bardzo wiem jak to wygląda ? A co do wyboru to najwyżej wytestuje te barracudy rok temu kupowałem reduktor i każdy kup acr01 bo starczy a potem były wątki że spadki i nawet ci sami pisali że za mały.. wiec zainwestowałem w KME Gold i jestem mega zadowolony trzyma ciśnienie aż miło i nie ma spadków także wole dołożyć ale i tak jestem ostrożny ;D ja mam regi i odkładam kaskę na barracudę regi na zimnym potrafią przylac gazem
waskivw Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 ja mam regi i odkładam kaskę na barracudę regi na zimnym potrafią przylac gazem Hana też potrafi przylewać , dlatego pozostaje korekta po temp + ew. podgrzewanie wtryskiwaczy.
paput Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 ja mam regi i odkładam kaskę na barracudę regi na zimnym potrafią przylac gazem Hana też potrafi przylewać , dlatego pozostaje korekta po temp + ew. podgrzewanie wtryskiwaczy. mówisz o korekcie po temp na hanie tak? podobno nie daję zbyt wiele nawet pod techem, taką partie wtrysków wypuścili wadliwych z tego co czytałem na lpg-forum
darek995 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 Ale barracuda jak najbardziej ok ?
waskivw Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 ja mam regi i odkładam kaskę na barracudęregi na zimnym potrafią przylac gazem Hana też potrafi przylewać , dlatego pozostaje korekta po temp + ew. podgrzewanie wtryskiwaczy. mówisz o korekcie po temp na hanie tak? podobno nie daję zbyt wiele nawet pod techem, taką partie wtrysków wypuścili wadliwych z tego co czytałem na lpg-forum Korekta po temp. daje radę , gdyby nie ona to też by mi szarpało, jak w większości silników VAG
darek995 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Ale sterownika nikt zmieniał nie będzie. ---------- Post dopisany 09-03-2013 at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 09:14 ---------- Panowie trochę sie opóźniło ale niedługo będą barracudy pod maską
paput Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Ale sterownika nikt zmieniał nie będzie.---------- Post dopisany 09-03-2013 at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 09:14 ---------- Panowie trochę sie opóźniło ale niedługo będą barracudy pod maską u mnie jeżdża od tygodnia:kox:
Turbo_V6 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 nie polecam hany w zadnym wypadku sa bardzo wrazliwe na zminany jakosci gazu i ogolnie do 15 tys ok o potem problemy
darek995 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 czyli zostaja baraki :-) ponoć mają wyjść jakieś nowe wtryski "napoleon " od firmy alex. wydajność zwiększoną mają mieć.
paput Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 czyli zostaja baraki :-) ponoć mają wyjść jakieś nowe wtryski "napoleon " od firmy alex. wydajność zwiększoną mają mieć. słyszałem o Napoleonach ale nigdzie nie można o nich poczytać chociaz dostały nagrode na gas show
krzysiekml Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 nie polecam hany w zadnym wypadku sa bardzo wrazliwe na zminany jakosci gazu i ogolnie do 15 tys ok o potem problemy dotyczy wszystkich czy jakieś konkretne modele ?
paput Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 jak założyłem barracudy, auto stoi ja odśnieżam i skrobie szyby, ruszam auto się przełącza na gaz nic nie przerywa nie dławi nie szarpie, a na regach potrafisł zgasnąć jak w ten sposób robiłem, jedna listwa poprostu lała gazem
darek995 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Hana słabła w modelu h2001 bo ma przejściówki valteka i tam coś się dzieje A co Napoleonów to daj na lpg-forum.pl i tam masz gdzieś ich opis i specyfikacje w dziale wtryskiwacze.
paput Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Hana słabła w modelu h2001 bo ma przejściówki valteka i tam coś się dzieje A co Napoleonów to daj na lpg-forum.pl i tam masz gdzieś ich opis i specyfikacje w dziale wtryskiwacze. napoleony nie są dostępne jeszcze w sprzedaży
darek995 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 bierz barracudy ja już kupiłem i na dniach będzie montaż. ---------- Post dopisany 20-04-2013 at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2013 at 12:29 ---------- baraki puścić na dyszy 2.0 ?
ddeexx Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Zamieniłem czerwone Valteki na RegFasty OMVL bo po prostu listwa była plug&play i za śmieszne pieniądze i jestem bardzo zadowolony ale to dopiero ze 2000km więc jeszcze muszę potestować. Głośnawe są ale dają radę.
Rekomendowane odpowiedzi