Yelo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Coś w stylu hasła reklamowego Electroluxa: "Nothing sux like Electrolux". Tak to już jest jak się nie zna języka, tylko ma się słownik... Branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 pajero to pedał? w hiszpańskim? pierwsze słyszę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 hmmm, ciekawe. A w ogóle to cokolwiek to znaczy, albo może znaczyć? Jak się to ma do semantyki hiszpańskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juras Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 pajero to pedał? w hiszpańskim? pierwsze słyszę panalejro czy jakos tak jest po portugalsku. nawet podobnie wiec bardzo mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ja przeprowadzę jutro wywiad środowiskowy, bo na chwilę obecną znam tylko dwa określenia pedała: mariquita i maricon :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wieczor dobry na czym byles w tym kinie ? Teoretycznie na filmie a tak na serio to na... nie będę zdradzał pikantnych szczegółów A tytuł filmu to:"Tajne przez poufne", szczerze nic specjalnego Ale film nie jest ważny ważne towarzystwo i wygodne fotele w Cinema City Bry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daymoon Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 jak tam płytka? [br]Dopisany: 28 Październik 2008, 23:39_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_co_wy_na_to_straszne-t50819.0.html zapraszam Reflex i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 hej czołem [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 00:04_________________________________________________Taram taram.. taram ..taram taram taram taram taraaaaaarrrrmmmm taram taram....wszyscy spią :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daymoon Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 hej czołem [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 00:04_________________________________________________Taram taram.. taram ..taram taram taram taram taraaaaaarrrrmmmm taram taram....wszyscy spią :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_co_wy_na_to_straszne-t50819.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 co Ty tak z tymi egzorcyzmami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wieczor dobry na czym byles w tym kinie ? Teoretycznie na filmie a tak na serio to na... nie będę zdradzał pikantnych szczegółów A tytuł filmu to:"Tajne przez poufne", szczerze nic specjalnego Ale film nie jest ważny ważne towarzystwo i wygodne fotele w Cinema City Bry wszystkim film slyszalem ze mial byc dobry to nie ide na niego ostatnio bylem na max paynie i tez taki sobie bry bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 dzisiaj chyba jestem o czasie. Zawsze jak zaglądałem to już spaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 osetti ostatnio pomogłaś to Cię jeszcze raz wykorzystam http://pl.youtube.com/watch?v=hSDOH44a5_8 jaki to wykonawca i tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 film slyszalem ze mial byc dobry to nie ide na niego ostatnio bylem na max paynie i tez taki sobie bry bry Nie wiem, może Tobie bardzie się spodoba, ale szczerze taki sobie... Na kompie w domu możesz obejrzeć Ale do kina nie idź Bry osetti (...) to Cię jeszcze raz wykorzystam Osa to ma życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wiedziałem że skończy się na jednym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wiedziałem że skończy się na jednym... Tylko na jednym? Co tak cienko, alv czyżbyś już niedomagał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 u mnie 27 nie 21 także wiesz - 3 ruchy worek suchy :polew: dobra ale nie o "d*pie Maryni" tylko o tym utworze - wie Kto co To ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 starość nie radość nie znam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 film slyszalem ze mial byc dobry to nie ide na niego ostatnio bylem na max paynie i tez taki sobie bry bry Nie wiem, może Tobie bardzie się spodoba, ale szczerze taki sobie... Na kompie w domu możesz obejrzeć Ale do kina nie idź Bry osetti (...) to Cię jeszcze raz wykorzystam Osa to ma życie... mozemy pozazdroscic tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 witanko tych co nie śpią jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi