kiciafirerek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 :beer1: jak milo moge sprawdzac skrzynke juz ?
rafalekx Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Właśnie łOska ja też chcę to foto Siema
kiciafirerek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 dobra skrzynie sprawdze w pracy uciekam spac jutro wstaje o 5tej bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bz bbbbbbbzz branoc slodkich kolorowych super zdrowia i slodyczy nocy spokojnej szyczy Ja [br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 23:22_________________________________________________ Właśnie łOska ja też chcę to foto Siema o witam i zmykam
rafalekx Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 podać maile! poszedła wiadomościa na PeFu
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Bry:) Ja tam nie chce dostać maila, bo pewnie gołe d*py tam będą tylko i nic więcej Byłem sobie dzisiaj na grzybkach, uzbierałem conieco, na cmentarzach byłem, w Kościółku byłem, to teraz mogę posiedzieć przy kompie
rafalekx Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 a ja chyba powiem BRANOC... bo jutro rano trzeba wstać
kiciafirerek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a gdzie reszta hmmm Ja jeszcze na maila czekam :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 23:16_________________________________________________a z ciekawostek dropsa to wczoraj jakas A4 w budzie łosy niebieska z dwoma rurkami z ktorych smierdziala nieprzepalona benzynka mnie lekko objechała dałem jej fory na starcie a pozniej nie moglem wyprzedzic nie uciekala mi ale i Ja jej nie moglem przez ten opozniony start dogonic ;(
kiciafirerek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 dobra ja juz sie wyzalilem maila nie mam zostalem objechany ide spac do juterka
_Solar_ Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Heja. Jak żyjecie nocne marki. jak sowa w nocy dzialamy a w dzien spimy
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 witam również. W końcu wybrałem lakier do autka;) Będzie Z5J - "moro niebieski" perła. Mam nadzieję,ze to dobrze wyjdzie (kolor musiał być podobny do poprzedniego)
rafalekx Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 maila nie mam A ja dostałem tego słynnego maila Osa kiedy podeślesz mi takie foto tylko swoje? Siema dzieciaczki
_Solar_ Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Siema dzieciaczki :decayed witam witam
Rekomendowane odpowiedzi